192.168.1.1

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

در مقاله امروز می خواهیم به بررسی موضوع 192.168.1.1 بپردازیم. اینترنت به عنوان یک فناوری جدید نقش مهمی در توسعه و پیشرفت کشورها دارد، به همین دلیل جوامع مختلف سعی می کنند روش هایی را استفاده نمایند و بستری را فراهم کنند که به اینترنت پر سرعت تری دسترسی داشته باشند. یکی از راه های اتصال به اینترنت با سرعت بالا و بدون قطعی استفاده از فناوری ADSL است که  در این مقاله بیشتر به معرفی آن می پردازیم.

192.168.1.1
192.168.1.1

[stextbox id=’info’ direction=’rtl’]

در ادامه به سوالات ذکر شده در این قسمت پاسخ خواهیم داد.

  • ADSL به چه معنی است؟
  • تکنولوژی ADSL چه نوع تکنولوژی است؟
  • ADSL به چه صورت کار می کند؟
  • سرعت خط ADSL با افزایش فاصله چه تغییری می کند؟
  • مودم ADSL چه ویژگی هایی دارد؟
  • به منظور راه اندازی اینترنت ADSL مشترکین به چه تجهیزاتی نیازمند هستند؟
  • تنظیم مودم ADSL Dlinkچگونه انجام می شود؟
  • تنظیم مودم ADSL TP link به چه صورت امکان پذیر است؟
  • چگونه می توان به اشکالات مودم ADSL پی برد و آن ها را بررسی نمود؟
  • چه مواقعی لازم است که مودم ADSL را ریست کنیم؟
  • چگونه می توان ریست کردن مودمADSL را به صورت سخت افزاری انجام داد؟
  • ریست نرم افزاری مودم ADSL چگونه انجام می شود؟
  • چگونه می توان در مودم های ADSL رمز وای فای را تغییر داد و یک رمز قوی انتخاب نمود؟
  • انواع مودم های ADSL کدامند؟
  • ADSL دارای چه استاندارد هایی است؟
  • انواع Annex ها در شبکهADSL  چه مفهومی دارد؟
  • ADSL و ADSL2 و ADSL2+ چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟
  • ADSL چه مزیت ها و معایبی دارد؟
  • ADSL و VDSL چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟
  • در هنگام خرید مودمADSL به چه نکاتی باید توجه نمود؟

[/stextbox]

 

ADSL به چه معنی است؟

ADSL را بر پایه DSL طراحی نموده اند و معنای DSL خط اشتراک دیجیتال می باشد  و تکنولوژی است که با استفاده از خطوط تلفن محلی امکان اتصال به اینترنت را با سرعت بسیار بالایی بدون نیاز به قطع کردن تلفن فراهم می کند. این تکنولوژی به صورتی است که به کاربران امکان استفاده همزمان از خطوط تلفن برای انتقال صوت و انتقال داده را می دهد.

تکنولوژی ADSL چه نوع تکنولوژی است؟

ADSL به معنی خط اشتراک دیجیتال نا متقارن است و یکی از جدید ترین تکنولوژی ها محسوب می شود که با نرخ بسیار بالایی موجب انتقال داده ها از طریق خطوط تلفن در بستر اینترنت می شود. یکی از مهم ترین ویژگی های این تکنولوژی داشتن سرعت دانلود بسیار بالا نسبت به سرعت آپلود است و از آنجا که کاربران عادی بیشتر به منظور دانلود داده ها از اینترنت استفاده می کنند این ویژگی ASDL می تواند بسیار حائز اهمیت باشد.

تکنولوژی ADSL چه نوع تکنولوژی است؟
تکنولوژی ADSL چه نوع تکنولوژی است؟

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

پهنای باند ASDL موجب شده است که کاربران بتوانند سرعت دانلودی بین 8 تا 24 مگا بایت و سرعت آپلودی بین 1 تا 3 مگابایت را تجربه نمایند.

ADSL به چه صورت کار می کند؟

در کابل های تلفن یک جفت سیم مسی وجود دارد که به واسطه آن می توان 0 تا 2 مگا هرتز داده را منتقل نمود اما از تمام این ظرفیت تنها 4 کیلو هرتز نیاز است که صوت ها و صدا بین خطوط تلفن منتقل و جابجا شوند.

همین مسئله موجب شد که پژوهشگران تصمیم بگیرند روشی را ایجاد نمایند تا از ظرفیت این کابل های مسی به بهترین شکل ممکن استفاده شود، به همین منظور ظرفیت کابل را به سه بخش تقسیم نموده و یک بخش را به انتقال صوت، یک بخش به انتقال داده و بخش دیگر را به دریافت داده اختصاص داده اند.

ADSL به چه صورت کار می کند؟
ADSL به چه صورت کار می کند؟

انتقال همزمان صوت و داده ها

این تکنولوژی موجب می شود که انتقال صوت و داده ها به صورت همزمان انجام شود. همانطور که می دانید در تمام کابل های تلفن باند انتقال صوت به منظور برقراری ارتباط بین کاربران و مرکز تلفن  وجود دارد و برای استفاده از اینترنت فرکانس های بالاتری تحت عنوان باند آپ استریم و داون استریم به کار می برند که عمل انتقال و دریافت داده بین مرکز تلفن و کاربر را انجام می دهند.

البته توجه داشته باشید افزودن این باند ها هیچگونه اختلال و نویزی در برقراری ارتباطات تلفنی و انتقال صوت ایجاد نمی کند و فاصله آن ها را به گونه ای تنظیم نموده اند که اثر سوئی بر یکدیگر نداشته باشند.

برای درک بهتر این قضیه به معرفی نوعی از ADSL به نام Annex A می پردازیم. در این مدل فرکانس 0 تا 4 کیلوهرتز به انتقال صوت اختصاص داده شده است و از فرکانس 25.875 الی 137.825 به منظور انتقال داده (آپ استریم) و همچنین از فرکانس 138 الی1104 به منظور دریافت داده ( داون استریم) استفاده نموده اند.

هریک از این باندها به صورت کانال هایی جداگانه هستند و زمانی که کاربر بخواهد با استفاده از مودم به اینترنت متصل شود، مودم ابتدا این کانال ها را چک نموده و  از هر کدام که بدون اختلال و آزاد بوده برای متصل شدن به مرکز تلفن و اینترنت استفاده می کند.

سرعت خط ADSL با افزایش فاصله چه تغییری می کند؟

مراکز ارائه دهنده خدمات اینترنتی از طریق کابل ها موجب اتصال کاربران خود به اینترنت می شوند و به میزانی که فاصله کاربران از شعبات این مراکز بیشتر شود سرعت اینترنت آن ها افت بیشتری خواهد داشت و می توان گفت همزمان با کاهش سرعت اینترنت سرعت داون استریم نیز کاهش می یابد.

سرعت خط ADSL با افزایش فاصله چه تغییری می کند؟
سرعت خط ADSL با افزایش فاصله چه تغییری می کند؟

مودم ADSL چه ویژگی هایی دارد؟

به منظور استفاده از اینترنت ADSL از طریق خطوط تلفن ثابت باید مودم ADSL تهیه نمود که دستگاهی الکترونیکی می باشد. در تمامی مراکز و فروشگاه ها، ادارات و منازلی که از اینترنت ADSL استفاده می کنند داشتن مودم ADSL  برای متصل نمودن به کابل تلفن ضروری است.

در ایران شرکت های متعددی وجود دارند که سرویس های اینترنت ADSL را ارائه می دهند و شما با مراجعه به آن ها می توانید سرویس مورد نیاز خود را خریداری نمایید و با تنظیم نمودن مودم و وارد نمودن اطلاعات سرویسی که خریداری نموده اید می توانید اینترنت ADSL خود را راه اندازی نمایید.

مودم ADSL چه ویژگی هایی دارد؟
مودم ADSL چه ویژگی هایی دارد؟

جدید ترین مودم های ADSL که امروزه در بازار وجود دارد به صورت بی سیم( وایرلس) هستند و می توان گوشی، لپ تاپ و یا تبلت خود را به صورت بی سیم به آن متصل نمود. توجه داشته باشید که وایرلس بودن مودم تاثیری بر سرعت اینترنت نداشته و موجب کاهش سرعت آن نمی شود.

مودم های وایرلس دارای انواع یک آنتنه، دو آنتنه و سه آنتنه هستند و تعداد آنتن ها ارتباط مستقیمی با برد اتصال به اینترنت دارد. مودم های ADSL مجهز به یک پورت شبکه LAN می باشند و در زمان راه اندازی و تنظیم مودم باید کابل رایانه را به این پورت LAN متصل نمود تا بتوان یک اتصال امن ایجاد نمود. رایج ترین نوع مودم های ADSL موجود در بازار معمولا دارای 1 پورت، 4 پورت و 8 پورت هستند.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

به منظور راه اندازی اینترنت ADSL مشترکین به چه تجهیزاتی نیازمند هستند؟

اسپلیتر:

این دستگاه را باید قبل از مودم و تلفن قرار داد تا از طریق فیلترینگ فرکانس های ناشی از سیگنال های دریافتی را کنترل نمایند. این دستگاه موجب می شود که سیگنال های آنالوگ نتوانند از خروجی دیجیتال آن عبور نماید و برعکس. به عبارتی دیگر می توان گفت اسپلیتر نویزهای احتمالی را بر طرف می نماید تا اتصالی پایدار، ایمن و با سرعت مناسب را فراهم آورد.

مودم ADSL:

مودم ADSL  را از طریق سیم تلفنی که دو سوکت دارد باید به اسپلیتر متصل نمود تا اتصال به اینترنت برقرار شود.

مودم روتر ADSL:

این نوع از مودم ها دارای چندین پورتLAN مجزا هستند و حتی برخی از آن ها مجهز به wifi داخلی می باشند و از این طریق امکانات بیشتری را در اختیار کاربران قرار می دهند به این صورت که با استفاده از آن ها می توان یک شبکه محلی راه اندازی نمود و اتصال به اینترنت را برای آن برقرار نمود.

سوئیچ شبکه:

دستگاه هایی که مجهز به 8 پورت LAN هستند تنها از  طریق یکی از پورت های خود به مودم متصل می شوند و ما بقی ظرفیت پورت های خود برای استفاده سایر کاربران از اینترنت اختصاص می دهند.

روتر:

وظیفه روتر مسیر یابی برای بسته های شبکه متصل به آن می باشد و از طریق مودم به دیگر تجهیزات موجود متصل می گردد.

اکسس پوینت:

روتر وای فای ها( اکسس پوینت) مجهز به 4 یا 8 پورت LAN می باشند و از طریق پورت ها و وای فای خود اینترنتی را که از طریق اتصال به مودم به دست آورده اند را بین کاربران به اشتراک قرار می دهند.

 

تنظیم مودم ADSL Dlinkچگونه انجام می شود؟

در ایران معمولا به منظور استفاده از اینترنت از مودم های TP-Link و Dlink استفاده می شود  که در این بخش به بررسی تنظیم مودم Dlink می پردازیم.

تنظیم مودم ADSL Dlinkچگونه انجام می شود؟
تنظیم مودم ADSL Dlinkچگونه انجام می شود؟

مرحله اول: متصل نمودن کابل تلفن به مودم و کابل شبکه مودم به رایانه

برای این منظور ابتدا باید وسایل مورد نیاز شامل کابل LAN، کابل تلفن و اسپلیتر را تهیه نماید. البته توجه داشته باشید که اسپلیتر در صورتی مورد نیاز است که خط تلفن شما به گوشی تلفن متصل باشد. نخستین بار که قصد راه اندازی مودم را دارید واجب است که مودم  از طریق کابل شبکه به رایانه متصل گردد البته در دفعات بعدی استفاده از مودم نیازی به انجام این کار نیست و می توان با استفاده از وای فای اتصال را برقرار نمود.

در مرحله اول لازم است که آداپتور مودم به پریز برق متصل شود و کابل شبکه موجود در مودم به رایانه و کابل تلفن از طریق مودم به اسپلیتر متصل گردد و یک سر دیگر آن به پریز تلفن متصل شود.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

مرحله دوم:داشتن اطلاعات اتصال به اینترنت مانند یوزر و پسورد اینترنت

زمانی که شما اشتراک اینترنت را از شرکت های ارائه دهنده اینترنت خریداری می کنید اطلاعات اتصال به اینترنت اشتراک شما که شامل نام کاربری و رمز عبور و مقدار vci  و  vpi  است را در اختیار شما قرار می دهند که زمان راه اندازی مودم بتوانید از آن ها استفاده نمایید. مقادیر دو پارامتر vci و vpi برای اینترنت ارائه شده از سوی مخابرات معمولا 35 و 0 هستند و مقداری ثابت است.

مرحله سوم: انجام تنظیمات مودم

برای این منظور مودم و رایانه یا لپ تاپ خود را روشن نموده و متصل نمودن مودم به سیستم را چک کنید. پس از آن از طریق مرورگر لپ تاپ وارد صفحه تنظیمات مودم شده و IP  مودم را وارد نمایید. IP که معمولا در این قسمت برای مودم های معمولی وارد می شود192.168.1.1می باشد، پس از آن صفحه جدیدی به روی شما باز می شود که باید نام کاربری و رمز عبور را وارد نمایید که حالت پیش فرض آن کلمه admin می باشد

مرحله چهارم تنظیمات مودم

به صفحه زیر توجه نمایید

مرحله چهارم تنظیمات مودم
مرحله چهارم تنظیمات مودم

در این صفحه از منوی عمودی که در سمت چپ آن واقع شده است گزینه wizard را انتخاب نموده و از تب های موجود در صفحه بر روی تب setup کلیک نمایید  و در نهایت گزینه setup wizard را انتخاب نمایید تا به مرحله بعدی رفته و صفحه ی زیر برایتان باز گردد

در این صفحه کافیست گزینه next  را انتخاب نمایید تا صفحه اصلاعات برای شما باز گردد و وارد مرحله بعدی شوید.

مرحله چهارم تنظیمات مودم
مرحله چهارم تنظیمات مودم

در این صفحه می توانید یک نام کاربری و رمز عبور جدید برای مودم خود انتخاب نمایید و گزینه next  را بزنید.

توجه: در صورتی که گزینه skip انتخاب شود نام کاربری و رمز عبور به همان حالت پیش فرض یعنی عبارت admin باقی می ماند. با عبور از این مرحله صفحه زیر باز می شود.

مرحله چهارم تنظیمات مودم
مرحله چهارم تنظیمات مودم

در این صفحه باید منطقه زمانی کشور خود را انتخاب نمایید و گزینه Tehran را انتخاب نمایید سپس مجددا دکمه next را بزنید. در مرحله بعد وارد صفحه ای می شوید که باید اطلاعات کامل تری را در آن وارد نمایید تا تنظیمات مودم به طور کامل انجام شود.

مرحله چهارم تنظیمات مودم
مرحله چهارم تنظیمات مودم

انتخاب کشور

در قسمت country موجود در صفحه ایران را وارد نمایید و در قسمت سرویس دهنده اینترنت نوع سرویس خود را به منظور تنظیمvpi وvci انتخاب کنید. همچنین در قسمت پروتکل گزینه pppoe را انتخاب کنید و عبارت بعدی را بر روی گزینهLLC تنظیم نمایید.

در ادامه باید مقادیر VPI و VCI و نام کاربری و رمز عبور را وارد کنید سپس گزینه NEXT را انتخاب کنید تا وارد صفحه تنظیمات وای فای مودم شوید. در این صفحه در بخش SSID  اسم شبکه وایرلس مورد نظر خود را وارد کرده و پس از آن در بخش سطح امنیت شبکه گزینه WPA2-PSK را انتخاب کنید تا بالاترین سطح امنیت برای شما فراهم شود.

انتخاب کشور
انتخاب کشور

در کادر موجود در پایین صفحه یک رمز عبور برای وایرلس خود انتخاب کنید.( رمز باید حداقل 8 حرف باشد). در پایان گزینه NEXT رو انتخاب کنید و apply را بزنید تا مودم شما تنظیم گردد و به منظور راه اندازی مودم در پایان این مراحل یکبار آن را خاموش و روشن نمایید.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

تنظیم مودم ADSL TP link به چه صورت امکان پذیر است؟

در مورد تنظیمات این مدل نیز باید تمامی مراحل ذکر شده در بالا باید انجام شود و در قسمت نام کاربری و رمز عبور نیز کلمه admin باید تکرار شود تا صفحه مربوط به تنظیمات برایتان باز شود. در این صفحه  نیز کافیست گزینه next را انتخاب کنید تا وارد صفحه انتخاب منطقه زمانی گردید و گزینه تهران را انتخاب نماید.

تنظیم مودم ADSL TP link به چه صورت امکان پذیر است؟

 

با عبور از این مرحله صفحه زیر برایتان باز می شود که باید گزینهpppoE/PPPoA را انتخاب کنید.

تنظیم مودم ADSL TP link به چه صورت امکان پذیر است؟
تنظیم مودم ADSL TP link به چه صورت امکان پذیر است؟

در صفحه بعدی نیز باید نام کاربری و رمز عبور مورد نظرتان و پارامترهای VCI و VPI را وارد کنید و برای گزینه آخر عبارت PPPoE LLC را انتخاب نمایید و Next را انتخاب نموده تا وارد صفحه تنظیمات وایرلس شوید و مانند مراحل ذکر شده در بالا آن را انجام دهید و با زدن next تنظیمات مودم به طور کامل انجام شده است.

چگونه می توان به اشکالات مودم ADSL پی برد و آن ها را بررسی نمود؟

گاهی اوقات با وجود آنکه تمامی مراحل تنظیمات را به طور کامل انجام داده اید اما اتصال به اینترنت از طریق مودم برای شما امکان پذیر نیست و در چنین مواردی با چک نمودن چراغ های مودم می توان به اشکال موجود پی برد.

چگونه می توان به اشکالات مودم ADSL پی برد و آن ها را بررسی نمود؟
چگونه می توان به اشکالات مودم ADSL پی برد و آن ها را بررسی نمود؟

ابتدا باید چراغ پاور مودم را چک نمایید و از روشن بودن آن اطمینان حاصل کنید زیرا در صورتی مودم فعال است که چراغ پاور آن روشن باشد. پس از آن به سراغ چراغ لینک( ای دی اس ال) بروید و بررسی کنید که این چراغ به طور ثابت و دائم روشن است، این چراغ نشان دهنده ارتباط مودم با مخابرات می باشد و اگر این چراغ به طور ثابت روشن نباشد نحوه انجام تنظیمات شما مشکلی ندارد بلکه این اشکال مربوط به مرکز مخابرات یا سیم کشی خطوط تلفن است و باید به صورت دقیق تر بررسی گردد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

تماس با مرکز مخابرات

به منظور بررسی دقیق تر این موضوع لازم است که با مرکز مخابرات تماس گرفته و از اپراتور بخواهید که اتصالات اینترنت خط تلفن شما را چک کند و در صورتی که مشکلی وجود نداشت بهتر است به بررسی پریز تلفن بپردازید تا مشکل احتمالی حل شود. البته توجه داشته باشید گاهی هم وجود میزان بالایی نویز در محیط موجب چنین اختلالی می شود بنابراین بهتر است که یک نویز گیر برای مودم خود تهیه نمایید.

تماس با مرکز مخابرات
تماس با مرکز مخابرات

چراغ اینترنت نشان دهنده متصل بودن اینترنت است و در صورتی که قرمز باشد بیانگر آن است که اینترنت قطع شده است که می تواند مشکل از تنظیمات غلط مودم یا وارد نمودن نادرست نام کاربری و رمز عبور باشد.

چراغ LAN و چراغ های چشمک زن وای فای نیز نشان دهنده برقرار بودن ارتباط بین سیستم و مودم هستند و در صورت برقرار نبودن اتصال به اینترنت لازم است تمامی چراغ ها را بررسی کنید تا به مشکل به وجود آمده پی ببرید و آن را رفع نمایید.

چه مواقعی لازم است که مودم ADSL را ریست کنیم؟

 

در موارد زیر لازم است که مودم ADSL را ریست نماییم.

  • زمانی که رمز ورود به تنظیمات مودم را فراموش کرده باشیم.

در خیلی از مواقع افراد ممکن است رمز عبور و نام کابری مودم خود را فراموش کرده باشند و در چنین مواقعی تنها راه دستیابی به صفحه تنظیمات مودم ریست نمودن آن و برگرداندن تنظیمات به حالت پیش فرض است. با انجام اینکار و وارد نمودن کلمه admin در بخش نام کاربری و کلمه عبور به راحتی می توان وارد صفحه تنظیمات مودم شد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

  • تعویض خط تلفنی که اینترنت ASDL را با آن راه اندازی نموده اید.

در مواردی که فرد محل سکونت خود را به دلیل خرید منزل جدید یا مستاجر بودن تغییر می دهد نمی تواند از حساب کاربری که بر روی خط تلفن منزل قبلی خود داشته است برای اتصال به اینترنت استفاده نماید و باید مجددا با استفاده از خط تلفن جدید و تنظیمات جدید برای دریافت اینترنت ADSL اقدام نماید به همین منظور باید اطلاعات و تنظیمات مودم خود را ریست نماید تا تنظیمات جدید را انجام دهد.

تعویض خط تلفنی که اینترنت ASDL را با آن راه اندازی نموده اید.
تعویض خط تلفنی که اینترنت ASDL را با آن راه اندازی نموده اید.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

  • وارد نمودن اطلاعات اشتباه در زمان تنظیم نمودن مودم ADSL

ممکن است زمانی که فرد در حال تنظیم مودم است یکی از اطلاعات درخواستی را به اشتباه وارد نماید مانند مقادیر Vciیا vpi  که می توان با ریست نمودن مودم خطا را رفع نمود و مجددا مودم را تنظیم کرد. البته در این مورد روش دیگری نیز وجود دارد و شما می توانید تنها با مراجعه به قسمت تنظیمات مودم از طریق گزینهsetup wizard به صورت نرم افزاری دوباره تنظیمات را اجرا کنید.

  • تغییر مشخصات حساب کاربری از سوی شرکت سرویس دهنده اینترنت

بعضی مواقع شرکت سرویس دهنده اینترنت به دلیل تغییراتی که انجام می دهد احتمال دارد حساب کاربری شما نیز تغییر کند و نیاز است که تنظیمات مودم خود را ریست نمایید یا اینکه با مراجعه به بخش تنظیمات مودم به صورت نرم افزاری مجددا تنظیمات را انجام دهید.

چگونه می توان ریست کردن مودم ADSL را به صورت سخت افزاری انجام داد؟

در بخش پشت تمامی مودم ها سوراخ بسیار ریزی وجود دارد که در بالا یا پایین آن عبارتReset button  درج شده است. علت قرار دادن این دکمه به صورت مخفی این است که اگر در کنار سایر دکمه های مودم قرار داشت ممکن بود خیلی از افراد به اشتباه آن را فشار داده و مودم آن ها ریست شود و مجبور شوند مجددا تنظیمات مودم را انجام دهند. به این نکته توجه نمایید که برای ریست نمودن مودم حتما باید در حالت روشن بودن مودم این اقدام را انجام دهید.

چگونه می توان ریست کردن مودم ADSL را به صورت سخت افزاری انجام داد؟
چگونه می توان ریست کردن مودم ADSL را به صورت سخت افزاری انجام داد؟

برای ریست نمودن مودم به صورت سخت افزاری کافیست که با استفاده از یک سوزن باریک به مدت 15 ثانیه دکمه ریست را نگه دارید و سپس سوزن را خارج نموده تا دکمه بلند شود. با انجام این کار مودم به حالت تنظیمات کارخانه بر می گردد و اگر به چراغ های مودم نگاه کنید متوجه می شوید که تمامی چراغ ها به جز چراغ اینترنت روشن است و نشان دهنده این است که ریست نمودن مودم با موفقیت انجام شده است.

ریست نرم افزاری مودم ADSL چگونه انجام می شود؟

برای ریست مودم ADSL به صورت نرم افزاری ابتدا باید وارد مرورگر خود شوید و با مراجعه به آدرس 192.168.1.1  نام کاربری و رمز عبوری که برای مودم انتخاب نموده بودید را وارد نمایید تا وارد صفحه تنظیمات شوید. با وارد شدن به این صفحه گزینه Reset را از قسمت manegment پیدا کنید و بر روی آن کلیک نمایید تا مودم شما ریست شود. با زدن این گزینه حدود 15 ثانیه طول می کشد که عملیات ریست شدن انجام شود و پیام با موفقیت انجام شدن ریست بر روی صفحه شما بالا بیاید.

ریست نرم افزاری مودم ADSL چگونه انجام می شود؟
ریست نرم افزاری مودم ADSL چگونه انجام می شود؟

در مواردی که نمی توانید ریست نمودن را به صورت نرم افزاری انجام دهید باید به صورت سخت افزاری با فشار دادن دکمه ریست این کار را انجام دهید زیرا برخی از مودم ها قابلیت ریست نمودن به صورت نرم افزاری را ندارد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

چگونه می توان در مودم های ADSL رمز وای فای را تغییر داد و یک رمز قوی انتخاب نمود؟

برای جلوگیری از هک شدن وای فای بهتر است هر چند مدت یکبار رمز وای فای مودم ADSL خود را تغییر دهید. برای تغییر رمز مودم وای فای کافی است که وارد مرورگر اینترنتی خود شوید و به آدرس 192.168.1.1 مراجعه کنید و رمز عبور و نام کاربری خود را وارد نمایید تا صفحه تنظیمات مودم برای شما باز شود. در صفحه تنظیمات گزینه network  را انتخاب نمایید تا وارد صفحه جدیدی شوید و در آن صفحه گزینه wifi یا وایرلس را انتخاب نمایید. با انتخاب گزینه وای فای به قسمت security بروید و با کلیک بر روی عبارت password  رمز وای فای خود را تغییر دهید.

چگونه می توان در مودم های ADSL رمز وای فای را تغییر داد و یک رمز قوی انتخاب نمود؟
چگونه می توان در مودم های ADSL رمز وای فای را تغییر داد و یک رمز قوی انتخاب نمود؟

نکات مهم

اگر می خواهید رمزی را انتخاب نمایید که امنیت بالایی داشته باشد بهتر است به نکات زیر توجه نمایید.

  • رمزی را انتخاب نمایید که طولانی و بین 12 تا 14 کاراکتر باشد، هر چقدر که رمز شما طولانی تر باشد امنیت بالاتری دارد.
  • رمزی دارای امنیت بالاتری است که ترکیبی از کاراکترها، اعداد و علائم باشد.
  • توجه داشته باشید که هرگز نباید از یک یا چند کلمه معنی دار برای رمز عبور استفاده نمایید زیرا به راحتی هک می شود.
  • از کاراکترهایی که شبیه به همدیگر هستند در انتخاب عبارت رمز عبور استفاده ننمایید زیرا یکی از روش هایی که هکرها برای رسیدن به رمز وای فای مورد نظر انجام می دهند جایگزینی تمامی کاراکترهای مشابه به هم برای رمز وای فای می باشد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

جلوگیری از هک

علاوه بر تغییر رمز وای فای به منظور جلوگیری از هک شدن و سو استفاده افراد از اینترنت شما نرم افزارهایی نیز وجود دارد که می توانید بر روی گوشی همراه خود نصب نمایید و با وارد نمودن اطاعات وای فای مودم خود در آن می توانید لیست دستگاه هایی که به مودم شما متصل هستند را مشاهده نمایید و با انتخاب هر کدام امکان بلاک نمودن آن کاربری وجود دارد، با این کار آن دستگاه دیگر قادر نخواهد بود به مودم شما مجددا وصل شود.

انواع مودم های ADSL کدامند؟

مودم های ADSL به منظور کاربری های متفاوت در انواع مختلفی طراحی و تولید شده اند که در زیر به معرفی آن ها می پردازیم.

مودم اترنت تک پورت:

این مودم های سیمی معمولا دارای یک پورت USB و LAN هستند البته در برخی از آن ها فقط یکی از این دو پورت وجود دارد. این مودم ها تنها می توانند یک سیستم را از طریق پورت خود به اینترنت متصل نمایند. مودم های اترنت به دلیل محدودیتی که در اتصال نمودن به اینترنت دارند در مقایسه با سایر مودم ها دارای قیمت پایین تری هستند و می توان گفت امروزه کمتر کسی از آن ها استفاده می کند.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

مودم وایرلس( بیسیم):

مودم های وایرلس یا همان مودم وای فای به دلیل قابلیت اتصال چندین دستگاه به طور همزمان به اینترنت بدون استفاده از سیم بسیار مورد توجه قرار گرفته اند و امروزه در تمامی ادارات و منازل از این مدل مودم ها استفاده می کنند. مودم های وایرلس معمولا به چهار پورت LAN مجزا هستند و متناسب با سرعت اینترنت و پهنای باندی که دارید می توانید دستگاه های بیشتری را به مودم متصل نمایید. مودم های وای فای از نظر مقدار برد و میزان سرعت اینترنت سه مدل مجزا دارند که به شرح زیر است:

مودم وایرلس( بیسیم):
مودم وایرلس( بیسیم):

مودم وایرلس سری A و B:

این مودم ها از اولین مودم های وایرلس موجود در بازار هستند که به نسبت به دو مدل دیگر از قدرت پایین تری برخوردار هستند به طوری که محدوده پوشش داخلی این مودم ها 15 متر و محدوده پوشش خارجی آن ها 22.8 متر است.

مودم وایرلس سری G:

مودم های سری G در مقایسه با سری A و B سطح بالاتری دارند و قوی تر عمل می کنند. این مودم ها دارای محدوده پوشش داخلی 45 متر و محدوده پوشش خارجی 91 متر هستند. همچنین بیشترین سرعت انتقال داده در این مودم ها 128 مگا بیت در ثانیه است. قیمت مودم های سری G بیشتر از سری AوB  است.

مودم وایرلس سری N:

می توان گفت جدیدترین نسل مودم های وایرلس مودم های سری N هستند که دارای مزیت های فراوانی نسبت به سری هایAو B و G می باشند. پوشش داخلی این مودم ها 76 متر و پوشش خارجی آن ها 182 متر می باشد.

این مودها سرعت بسیار زیادی در اتصال به اینترنت و انتقال داده ها دارند و این سرعت برابر با 600 مگا بیت بر ثانیه است، از این رو این مودم می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای استفاده در منازل و ادارات و مراکز باشد. قیمت این مودم به سبب قدرت بیشتری که دارد بالاتر از سایر مودم های وایرلس موجود در بازار می باشد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

ADSL دارای چه استاندارد هایی است؟

ADSL نام رایج  کد استاندارد  میزان داون استریم میزان آپ استریم معرفی در سال
ADSL ADSL ANSI T1.413-1998 LSSUE2 8 M bit/s 1.0 M bit/s 1998
ADSL ADSL Lite

(G.lite)

ITUG992.2 1.5 M bit/s 0.5 M bit/s 1999
ADSL ADSL (G.dmt) ITU G 992.1 8 M bit/s 1.3 M bit/s 1999
ADSL ADSL over POTS ITU G992.1 Annex A  12 M bit/s 1.3 M bit/s 2001
ADSL2 RE-ADSL2 ITU G992.3 AnnnexL 5 M bit/s 0.8 M bit/s 2002
ADSL2 ADSL2 ITU G 992.3 12 M bit/s 1.3 M bit/s 2002
ADSL2 ADSL2 ITU G 992.4 12 M bit/s 3.5 M bit/s 2002
ADSL2+ ADSL2+ ITU G 992.5 24 M bit/s  1.4 M bit/s 2003
ADSL ADSL over ASDN ITU G.992.1Annex B 12 M bit/s 1.8 M bit/s 2005
ADSL2+ ADSL2+M ITU G.992.5 Annex M 24 M bit/s 3.3 M bit/s 2008

همانطور که در جدول ذکر شده است ADSL دارای سرعت ها و شرایط متفاوتی  می باشد.

انواع Annex ها در شبکه ADSL چه مفهومی دارد؟

انواع Annex ها در شبکه ADSL چه مفهومی دارد؟
انواع Annex ها در شبکه ADSL چه مفهومی دارد؟

مطابق جدول بالا ADSL دارای Annex  های متفاوتی است که هر یک از آن ها از چندین باند مختلف تشکیل شده اند. برخی از Annex  ها فقط مخصوص انتقال داده و برخی دیگر مخصوص انتقال صوت هستند. با توجه به شکل زیر به بررسی انواع Annex خواهیم پرداخت.

انواع Annex ها در شبکه ADSL چه مفهومی دارد؟
انواع Annex ها در شبکه ADSL چه مفهومی دارد؟

Annex A:

این نوع Annex در شبکه های PSTN به کار می رود و می توان گفت سرعت انتقال داده در آن بالا است به طوری که میزان آن در ADSL برابر با 8Mbps و در ADSL2 12Mbps  همچنین در ADSL2+ این نرخ برابر با 24Mbps می باشد.

Annex B:

تفاوت این Annex با Annex A پهنای باندی است که به منظور انتقال صوت اختصاص داده شده است و همچنین به کار رفتن آن در شبکه ISDN می باشد.

Annex l:

در این Annex انتقال صوت صورت نمی گیرد و کل پهنای باند به انتقال داده به و دریافت داده اختصاص داده شده است و در مقایسه با مدل های قبلی دارای سرعت آپلود بیشتری است.

Annex J:

در این Annex نیز مشابه مورد قبل انتقال صوت نداریم با این تفاوت که در شبکه های ISDN به کار برده می شود.

Annex L:

در شبکه های PSTN به کار می رود و از طریق آن می توان داده را در مسافت طولانی تری با سرعت بیشتری منتقل نمود.

Annex M :

در زمان هایی که برای قسمت آپ استریم به پهنای باند بیشتری نیاز داریم این Annex به کار می رود و از طریق آن می توان میزان دریافت داده را از مقدار 138khz به 276khz افزایش داد.

در خصوص بسترهای ارتباطی PSTN و ISDN  می توان گفت که بستر PSTN ارتباط را به صورت آنالوگ برقرار می نماید و مربوط به شبکه مخابرات معمولی است، در حالی که ISDN از طریق پیوندهای دیجیتال اتصال انتها به انتها را برقرار می نماید و نوعی استاندارد شبکه ارتباطی محسوب می گردد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

ADSL  و ADSL2 و ADSL2+ چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

تفاوت اصلی این مدل ها در حداکثر میزان پهنای باندی است که به منظور اتصال به اینترنت در اختیار کاربران قرار می دهند. در ADSL بیشترین مقدار پهنای باند برای دانلود 8Mb و برای آپلود 1Mb است این در حالی است که مقدار پهنای باند درADSL2 برای دانلود 12Mb و برای آپلود 1Mb می باشد، همچنین در  ADSL2+ برای دانلود 24Mb و برای آپلود 1.5 Mb است. البته سرعت اتصال به لینک نیز در این مدل ها متفاوت است و در ADSL برابر با 30 ثانیه است در حالی که در ADSL2+ برابر با 10 ثانیه می باشد.

اما به طور کلی در می توان گفت سرعت اینترنت در هر سه مدل به عوامل زیر وابسته است:

  • مقدار فاصله از مرکز مخابرات
  • شرایط خطوط مسی که انتقال اینترنت توسط آن ها انجام می شود.
  • نوع پکیج و پهنای باندی که از شرکت ارائه دهنده اینترنت دریافت نموده اید.
  • میزان پهنای باند و نحوه عملکرد سرور مقصد.

در مقایسه  این مدل ها می توان گفت سرعت اینترنت و نرخ انتقال داده در ADSL2+ نسبت به دو مدل دیگر بالاتر است و دارای اختلال کمتری است.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

ADSL چه مزیت ها و معایبی دارد؟

مزایا

  • اشغال نشدن خطوط تلفن

یکی از مهم ترین مزیت های ADSL این است که در حین استفاده از اینترنت خطوط تلفن مشغول نخواهند بود و می توان به صورت همزمان انتقال صوت و داده را انجام داد.

  • نپرداختن هزینه بابت تلفن

چون در طی استفاده از اینترنت خطوط تلفن آزاد است بنابراین هزینه ای بابت استفاده از خط تلفن برای شما در نظر گرفته نمی شود و شما قادر خواهید بود به طور 24 ساعته آنلاین باشید بدون آنکه هزینه تلفن پرداخت نمایید. به عبارتی دیگر می توان گفت با استفاده از ADSL شما فقط موظف به پرداخت هزینه اشتراک ماهانه اینترنت خود خواهید بود.

  • ثبات و ضریب امنیت بالا

در این روش از خطوط فیبر نوری برای انتقال داده ها استفاده می گردد که بسیار پایدار هستند و همچنین وجود رمزگذاری ها در سطح بالا موجب شده است که روش ADSL امنیت بالایی داشته باشد.

  • نصب و راه اندازی آسان

از دیگر مزیت های آن می توان به امکان تنظیم سرعت در هنگام ثبت اینترنت در کنار نصب سریع و آسان آن اشاره نمود.  سال های زیادی می توان از ADSL بدون هیچگونه مشکل و اختلالی استفاده نمود و خطوط تلفن از آن پشتیبانی می نمایند.

معایب

  • سرعت اینترنت ADSL با افزایش فاصله پایین آمده و سیگنال ها ضعیف تر می شوند و می توان گفت تا فاصله 5460 متری از مرکز تلفن امکان سرویس دهی اینترنت وجود دارد.
  • اینترنت ADSL اینترنتی ثابت است و تنها می توان آن را برای یک مکان و موقعیت جغرافیایی نصب و راه اندازی نمود و یک مشترک نمی تواند در مکان های مختلفی از آن استفاده نماید.
  • با استفاده از ADSL امکان تغییر خط تلفنی که ADSL را از طریق آن فعال نموده اید به دلیل تجهیزات مخابراتی وجود نخواهد داشت.
  • از دیگر معایبADSL می توان به عدم هماهنگی سرعت انتقال و دریافت داده اشاره نمود، این موضوع زمانی اهمیت پیدا می کند که یک شرکت یا سازمان بزرگ به منظور انجام امور اینترنتی خود اینترنت ADSL را انتخاب نموده باشند.
  • همچنین وجود نویز در نزدیکی خطوط ADSL می تواند برقراری تماس تلفنی و انتقال صوت را دچار مشکل نماید و از طرفی در روند انتقال داده اختلال ایجاد نماید و موجب قطع شدن اینترنت گردد، از این رو لازم است شرایطی فراهم شود که تا حد امکان میزان نویز در اطراف خطوط ADSL کاهش یابد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

ADSL  و VDSL چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

VDSL نسل جدید   اینترنت است که در مقایسه با ADSL سرعت بالاتری دارد و می توان گفت سرعت آن چندین برابر ADSL است و دارای نرخ انتقال داده بسیار بالایی است. در بسیاری از کشورهای دنیا این تکنولوژی جایگزین ADSL شده و کاربران در منازل و ادرات از آن استفاده می کنند. در ایران نیز اقداماتی به منظور جایگزینی VDSL با  ADSL انجام شده است.

ADSL  و VDSL چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟
ADSL  و VDSL چه تفاوت هایی با یکدیگر دارند؟

برای دسترسی به این تکنولوژی نیازی به صرف هزینه بالایی نیست و دارندگان مودم های  ADSL با انجام تغییراتی در تنظیمات آن و خرید یک مبدل  VDSL می توانند از این تکنولوژی استفاده نمایند و دسترسی به اینترنت را با سرعت چندین برابر تجربه نمایند.

سرعت دانلود و آپلود در VDSL بسیار بالا است و به جهت استفاده ازکافوهای نوری در نزدیک ترین نقطه به مشتریان سرعت و کیفیت اینترنت بسیار بالا است و با افزایش فاصله از مرکز مخابرات سرعت اینترنت کاهش نمی یابد.

تعویض مودم ADSL  و استفاده از مودم VDSL برای مشترکین هیچگونه هزینه ای نخواهد داشت و آن ها فقط هزینه بسته های اینترنت را پرداخت می نمایند و مسئولیت و هزینه تعویص کابل و سیم کشی ها بر عهده مخابرات است.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

در هنگام خرید مودمADSL به چه نکاتی باید توجه نمود؟   

در زمان خرید مودم وایرلس ADSL باید به پارامترهایی مانند تعداد پورت ها و رابط ها، کلیدها، تعداد و نوع آنتن، سرعت انتقال داده، استانداردها، بیشترین فرکانس قابل پشتیبانی، گارانتی و منبع تغذیه مودم توجه نمود که در زیر به بررسی آن ها می پردازیم.

  • استاندارد مودم

مودم های وایرلس ADSL  در استاندارد های A  و B و G و N هستند و جدیدا نیز استانداردهای ac و ad به بازار راه یافته اند که دارای سرعت و کیفیت بالاتری هستند، بنابراین بهتر است مودمی را انتخاب نمایید که دارای استاندارد n یاac  باشد.

  • رابط یا پورت

رابط یا پورت تعیین کننده تعداد دستگاه هایی است که می تواند به مودم متصل شود و از اینترنت استفاده نماید. بنابراین ابتدا باید تعیین نمایید که قصد استفاده از مودم در چه مکانی را دارید و از مودم های مجهز به 4 پورتLAN یا 8 پورت و یا تک پورت انتخاب نمایید. البته مودم های تک پورت به دلیل محدودیت هایی که دارند چندان مورد استفاده قرار نمی گیرند و می توان گفت منسوخ شده اند. برای درک بهتر این مفهوم به این مثال توجه نمایید.

” مودمی که دارای چهار پورت LAN باشد قادر است 4 دستگاه را به اینترنت متصل نماید و از طریق تکنولوژی وای فای خود می تواند 25 دستگاه را به صورت بی سیم به مودم متصل نموده تا بتوانند از اینترنت ADSL استفاده نمایند.

  • سرعت انتقال داده

یکی از موارد بسیار مهمی که در هنگام خرید مودم باید به آن توجه شود  حداکثر سرعت انتقال داده می باشد. در مودم های سری Nسرعت انتقال داده برابر با 300 مگا بیت بر ثانیه می باشد در حالی که در مودم های سری ac سرعت انتقال داده برابر با 450 مگابیت بر ثانیه است. معمولا کاربران عادی مودم های سری n را انتخاب می کنند و مودم های سریac بیشتر در ادارات و شرکت ها کاربرد دارد اما اگر به دنبال اینترنی با سرعت بسیار بالا هستید می توانید مودم ac را انتخاب نمایید که قیمت بالاتری نیز دارد.

سرعت انتقال داده
سرعت انتقال داده

خیلی از افراد پهنای باند با سرعت اینترنت را اشتباه می گیرند در حالی که کاملا متفاوت با یکدیگر هستند و پهنای باند به نوع سرویسی که از شرکت ارائه دهنده اینترنت دریافت نموده اید بستگی خواهد داشت.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

  • آنتن مودم و قدرت آن

مودم ها معمولا از نظر نوع آنتن در دو نوع تولید می شوند و در یک سری از آن ها آنتن داخل مودم تعبیه شده و در مدل دیگر آنتن در خارج از مودم قرار دارد. مهم ترین تفاوت این دو مدل در میزان قدرت انتقال آن ها است که میزان قدرت انتقال در مودم هایی که دارای  آنتن خارجی هستند بیشتر است.

مودم هایی که مجهز به آنتن خارجی هستند خود به دو مدل آنتن جدا شونده و آنتن چسبیده تقسیم بندی می شوند و آنتن های جداشونده قابلیت تعویض با آنتن های قوی تر را دارند. توجه داشته باشید به هیچ عنوان از آنتن هایی که دارای قدرتی بیشتر از8dbi هستند استفاده ننمایید زیرا از طریق تشعشعات و امواجی که منتشر می کنند سلامت انسان را تحت تاثیر قرار داده و بسیار مضر هستند.

آنتن مودم و قدرت آن
آنتن مودم و قدرت آن
  • نشانگر ال ای دی

اکثر مودم های امروزی به نشانگر ال ای دی مجهز می باشند و توسط این نشانگر به راحتی می توان وضعیت مودم وخاموش و روشن بودن آن و یا متصل بودن به اینترنت را بررسی نمود.

  • حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی

معمولا مودم ها مجهز به فرکانس 2.4 گیگا هرتز می باشند که به دلیل قدرتی که دارند می توانند ازتمامی موانع عبور نمایند از این رو میزان برد بالایی دارند. مودم های ac حتی می توانند تا 5 گیگا هرتز را پشتیبانی نمایند. مهم ترین تفاوت این مودم ها در هنگام مواجه با موانع است که مودم های با فرکانس 2.4 از موانع عبور می کنند

اما دچار تداخل با فرکانس وسایلی مانند مایکروویو و تلفن های سیار می شوند از این رو در اتصال به اینترنت با مشکل مواجه می شوند، در حالی که مودم هایی که از فرکانس 5 گیگا هرتز پشتیبانی می کنند هیچگونه نویزی بر روی آن ها تاثیر ندارد اما دچار افت کیفیت در برابر موانع می شوند.

با توجه به این تفاوت ها شما باید ویژگی ها و شرایط محیط مورد نظر خود را در نظر بگیرید و مودمی را انتخاب نمایید که مناسب آن مکان باشد.

شما در حال مطالعه مقاله 192.168.1.1 هستید

  • گارانتی

داشتن گارانتی در تهیه هر محصولی بسیار اهمیت دارد و می تواند تضمین کننده کیفیت آن باشد. بنابراین بهتر است مودمی را خریداری نمایید که دارای گارانتی باشد و از برند معتبری باشد.

مشاوره سئو و تولید محتوا 09120647344

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

امتیاز مقاله:
4.5/5

قیمت های ما به حدی بهینه است که بسیاری از وب سایت و شرکت های همکار تولید محتوای خود را به ما می سپارند.

جهت سفارش تولید محتوا و مشاوره رایگان در مورد استراتژی محتوا با ما در تماس باشید. 

نتیجه صد درصد تضمین شده است 

 

با یک کلیک تماس بگیرید