فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک
1-ارزش غذایی بالاتري دارند. میزان ویتامین c بیشتر یافت کلسیم، منیزیوم، آهن و فسفر
در مواد غذایی ارگانیک بیشتر است.
2- مواد غذایی ارگانیک حاوي آنتی اکسیدان بیشتري میباشند. در مواد غذایی ارگانیک
آنتی اکسیدان بیشتر یافت PHENOLIC میگردد ( 50 درصد بیشتر از محصولات غیر
ارگانیک). چراکه آفت کشهاي مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما
کودهاي حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزي ارگانیک تولید آنها را افزایش میدهد.
3- کمتر سمی هستند. محصولات ارگانیک سالم تر بوده و به بقایاي آفت کش هاي آلی
کمتر آلوده میباشند. همچنین این محصولات فاقد افزودنی هاي غذایی بوده و طبعا سالمتر
میباشند.
4- خوشمزه و خوش طعم تر هستند. یکی از دلایل آن این است که محصولات ارگانیک
پس از برداشت در مدت زمان کمتري بدست مصرف کننده رسیده و تازه تر میباشند. و
همچنین در محصولات تهیه شده به روش سنتی، با فرآوریها و دستکاریهایی که بروي آنها
صورت میگیرد تنها به ظاهر، رنگ، بالا بردن ماندگاري، افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در
برابر صدمات ناشی از حمل و انبار داري توجه میشود و نه کیفیت و ارزش تغذیه اي آن.
5- تولید کنندگان محصولات ارگانیکاز استانداردها و دستورالعمل هاي بسیار سخت گیرانه
اي تبعیت میکنند که احتمال آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد شیمایی و
سمی منتفی میباشد.
منبع:کتاب مقاله غذاهای ارگانیک
فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک