«شخصی سازی صفحه تسویه حساب ووکامرس » مسئله ایست که این بار به آن میپردازیم. ابتدا با خود واژه ووکامرس آشنا میشویم و اساس کار آن را توضیح میدهیم و بعد به اصل موضوع میپردازیم.
[stextbox id=’info’ direction=’rtl’]
در ادامه مقاله به سوالات زیر پاسخ می دهیم
ووکامرس چیست؟
نحوه کار با ووکامرس به چه شکل است؟
چگونه صفحه تسویه حساب ووکامرس را شخصیسازی کنیم؟
[/stextbox]
آشنایی با ووکامرس
«شخصیسازی صفحه تسویه حساب ووکامرس» را در ادامه این مبحث توضیح خواهیم داد اما قبل از آن با خود ووکامرس آشنا میشویم. با افزایش روزافزون استفاده از اینترنت و کسب و کارهای اینترنتی یا کسب و کارهای فیزیکی که برای عقب نماندن از قافله تکنولوژی و دنیای اینترنت، به ساختن سایتهای فروشگاهی شان رو آوردهاند
نیاز به مراجعی دارند که بتوانند از طریق آن سایت های خود را ساخته و مدیریت کنند. ووکامرس یکی از این مراجع است که به صورت رایگان تمامی امکانات را در اختیار شما میگذارد. در واقع افزونه ایست که به سایت وردپرس اضافه شد که به کمک آن میتوان سایت فروشگاهی اینترنتی ساخت.
وردپرس
توضیح کوتاهی درباره وردپرس اینکه یک نرمافزار است که به کمک آن میتوانید سایت شخصی خود را بسازید. وردپرس اوپن سورس بوده و تحت وب کار میکند. ووکامرس در این نرمافزار ساخته شده و یک نرمافزار جدا نیست. اصطلاحا افزونه وردپرس است.
این افزونه تماما حرفهای بوده و بدون محدودیت است و از تمامی امکانات وردپرس نیز بهره میبرد. امکانات آن در حدیست که میتوان به جرأت گفت سیستمی برای ساخت سایت فروشگاه است اما در حقیقت این نیست. وردپرس حتی افزونه های رایگان برای اضافه کردن به ووکامرس را هم در اختیار شما قرار میدهد.
ووکامرس را تیم WooThemes در سال 91(2011) ساخت و در سال 93(2013) با توجه به تعداد کاربران به عنوان یکی از قدرتمندترین فروشگاهسازها شناخته شد. چند ماه بعد هم اولین کنفرانس مرتبط با ووکامرس در با اسم WooConf که بیشترین محتوای آن درباره تجارتهای اینترنتی بود در دو شهر سانفرانسیسکو و کالیفرنیا برگزار شد. ووکامرس تا کنون حدود 40 درصد از فروشگاههای اینترنتی را به خود اختصاص داده است.
ویژگی ها
شما با پشتیبانی ووکامرس این امکان را دارید که تمام کالاهای خود چه فیزیکی و چه دیجیتالی را به فروش برسانید. از طریق موبایلتان هم آن را مدیریت کنید. در حقیقت فروشگاهتان همه جا در کنار شماست. ووکامرس دارای ویژگی هاییست که باعث تمایز این فروشگاهساز با نمونههای مشابه آن شده است. این ویژگی ها عبارتند از؛
- فروش هر نوع محصول (فیزیکی یا دیجیتالی یا هر دو)
- ارائه تمام خدمات فروشگاهی
- اضافه کردن هر تعداد محصول و تصاویر
- اضافه کردن دسته بندی، برچسب زدن و توضیح درباره ویژگی محصولات
- نشان دادن امکان قیمت گذاری و دادن امتیاز به اجناس
- شخصی کردن موقعیت فروشگاهتان
- دخیره و فیلتر کردن کالاها
- قابلیت اضافه کردن پلاگ این های بیشتر و دلخواه برای مدیریت بهتر
- گرفتن گزارش روزانه از تمام فعالیتهای فروشگاه تان
روش استفاده ار ووکامرس
برای استفاده از ووکامرس ابتدا باید وردپرس را روی سیستم خود نصب کنید. سپس افزونه ووکامرس را دانلود کرده و به آن اضافه کنید. این کار مشابه نصب هر نرمافزار و پلاگاین آن است. البته شما باید هاست و دامنه خود را از قبل انتخاب و خریداری کرده باشید. بعد قالب دلخواهی که میخواهید فروشگاه تان به آن شکل باشد انتخاب کنید و با اضافه کردن مابقی افزونه های مورد نیازتان، حالا شما یک فروشگاه اینترنتی دلخواه را مدیریت میکنید.
شاید برایتان سوالی پیش بیاید که این برنامه با بانک های ایرانی و درگاه های پرداخت اینترنتی آن سازگار است که باید عرض کنیم. بله. کاملا. با تمام این امکانات اگر شما یک روز تصمیم به حذف فروشگاه اینترنتیتان بگیرید، این کار هم امکانپذیر است اما باید از کد دستورهای خاصی استفاده کنید. همچنین مانند هر برنامه دیگری قابلیت به روزرسانی دارد.
تا اینجا متوجه شدیم که چطور میتواینم فروشگاه اینترنتیمان را بسازیم اما این پایان کار نیست. محصولات خود به خود به فروش نمیرسند. شما باید کاری بکنید که محصولاتتان در موتور جستجو بالا بیاید و فروشتان را بالا ببرد. چگونه؟ سئوی سایت را رعایت کنید. بله! سئو به همان اندازه که در تولید محتوا مهم است، برای سایتهای فروشگاهی هم مهم است.
اعمال سئو در سایت های فروشگاهی
راهکار اعمال سئو در سایت های فروشگاهی چندان هم پیچیده نیست. کافیست کلمات کلیدی را در عنوان، برچسبها و توضیحات محصول رعایت کنید. همچنین دستهبندی محصولات داشته باشید. در صفحه فروش محصول به قاعده اطلاعات بگذارید. شلوغی و آشفتگی باعث عدم توجه مخاطب میشود.
در نهایت اینکه به جزئیات توجه نشان دهید. به عنوان مثال آیکون خرید محصول را با شکل گرافیکی خوب (مثال: ک چرخدستی فروشگاهی) نشان دهید. حال باید منتظر فروش محصولاتتان از طریق سایت اینترنتی خود باشید اما یکی از مهمترین قسمتها صفحه تسویه حساب و پرداخت است. در ادامه به شخصیسازی این صفحه میپردازیم.
شخصی سازی صفحه تسویه حساب ووکامرس
صفحه تسویه حساب، همان صفحه ایست که مشتری با کلیک بر روی گزینه پرداخت وارد آن میشود. مشتری باید با یک صفحه بدون پیچیدگی روبه رو شود تا بتواند راحت پرداخت خود را انجام دهد. اگر نوشته یا آیکون های اضافه در صفحه باشد، او را گیج میکند و ممکن است دفعه بعد از خرید از فروشگاه شما خودداری کند. برای طراحی خوب این صفحه باید به کمک افزونه هایی صفحه دلخواه خود را بسازید. این افزونه ها قابلیت این را دارند که شما بتوانید صفحه تسویه حسابتان را هم چند صفحه ای کنید. مثلا یک صفحه برای نوع پرداخت، یک صفحه چگونگی حمل و نقل و …
این افزونه ها فروشی بوده و معمولا مبلغی را از شما دریافت میکنند اما خدماتی که میدهند، طولانی مدت است. استفاده از این افزونهها شما را از کدنویسی و نیاز به تسلط کامل به برنامهنویسی خلاص میکند. شما با کمک صفحات گرافیکی زیبا میتوانید صفحه شخصی و دلخواه خود را بسازید.
نتیجه گیری
ووکامرس یک افزونه فروشگاه ساز اینترنتیست که در سال 2011 توسط شرکت ووتم (WooTheme) بر روی نرمافزار ورد پرس (World Press) رونمایی شد. این افزونه به دلیل کارایی آسان، اوپن سورس بودن و بهرهمند بودن از تمامی امکانات ووردپرس، به سرعت مورد توجه قرار گرفت. تا جایی که حدود 40 درصد از فروشگاه های اینترنتی را در بر میگیرد. روش کار با ای افزونه چندان سخت نیست و شما با خرید یک هاست و دامنه، نصب برنامه ووردپرس و افزونه ووکامرس و ثبت عضویت در آن،میتوانید سایت فروشگاهی خود را بسازید.
اما نکته مهمی که باید رعایت کنید، رعایت سئوی سایت در فروش محصولات است که به اندازه رعایت این موضوع در تولید محتوا مهم است. برای شخصی سازی صفحات خود از جمله شخصیسازی صفحه تسویه حساب، با کمک افزونه هایی که میتوانید آنها را خریداری کرده و بر سایتتان اعمال کنید، انجام دهید. این افزونه ها بدون نیاز به کدنویسی بوده و برای کاربران مبتدی هم که اطلاعات چندانی از برنامه نویسی ندارند، قابل استفاده است.
از اینکهتا پایان مقاله شخصی سازی صفحه تسویه حساب ووکامرس ما را همراهی کردید متشکریم