وام قرض الحسنه ۱۵۰ میلیون تومانی با بازپرداخت ۷ ساله برای مددجویان | واریز ماهیانه 4 میلیون تومانی برای مددجویان از این تاریخ

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

کاظم شبانی افزود: تا کنون حدود ۷۰۰ نفر معلول بیکار شناسایی شده‌اند و امیدواریم با همکاری دستگاه‌های متولی همچون برق، منابع طبیعی برای واگذاری زمین جهت مزرعه پنل خورشیدی شاهد تحقق این طرح بزرگ باشیم.

سرپرست اداره بهزیستی سبزوار گفت:  این نیروگاه در مجموع ۵ مگاواتی خواهد بود که در رفع ناترازی انرژی در سبزوار نیز مفید است.

شبانی درباره اشتغال سال گذشته مددجویان تحت پوشش بهزیستی سبزوار گفت:سال گذشته تعهد اشتغال ما ۳۶۰ نفر بود که عمده آن محقق شده است و حدود ۴۰ میلیارد تومان تسهیلات به مددجویان تحت پوشش واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد امام‌ خمینی (ره) خراسان‌ جنوبی گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون ۴۵۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان زیرپوشش این نهاد از محل جزء ۳و ۴ تبصره ۲ و منابع صندوق قرض الحسنه امداد ولایت پرداخت شده است.

عرب افزود: با این تسهیلات برای سه هزار و ۵۹۸ نفر فرصت شغلی ایجاد شد و هم اکنون ۸۴۸ نفر در انتظار دریافت وام هستند.

وی با اشاره به بهره‌مندی ۳۰۸۸ نفر از آموزش‌های مقدماتی، پایدارسازی و مهارتی برای ورود به بازار کار افزود: برای این تعداد آموزش تاکنون ۳۷ میلیارد ۴۷۶ میلیون ریال هزینه شده است.

مدیرکل کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) استان از بکارگیری ۱۵۸ نفر از مددجویان زیرپوشش این نهاد از طریق کاریابی در سال گذشته تا کنون خبر داد و افزود: این افراد از بیمه تامین اجتماعی تمام وقت و حقوق حداقل قانون کار برخوردار هستند.

به گفته عرب در این مدت ۴۴۸ تخته فرش با متراژ دو هزار و ۱۵۶ متر مربع که ارزش این تولیدات ۱۳ میلیارد تومان بوده توسط بانوان هنرمند مددجوی تحت حمایت بافته شده و ۱۱۱ طرح در زمینه‌های صنایع دستی شامل حوله‌بافی، سوزن‌دوزی، سنگ‌های قیمتی، پارچه بافی و سایر حوزه ها اجرا شده است.

مدیرکل کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) استان با اشاره به همکاری ۹۰ نفر راهبر شغلی در رشته‌های مختلف برای افرادی که توانایی اداره مستقل مشاغل خود ندارد افزود: این همکاری اعم از تامین مواد اولیه، ارائه آموزش‌های هنگام کار و بازاریابی و فروش محصولات است.

به گفته عرب بیش از ۲۶ نفر جهادگر کمک‌ها و پیگیری‌های لازم را برای مسائل بانکی و دریافت وام مجریان طرح‌های اشتغال را برعهده دارند.

مدیرکل کمیته‌ امداد امام خمینی(ره) استان افزود: طرح‌های اجرا شده به تفکیک جنسیت ۴۲ درصد زن و ۵۸ درصد مرد بوده و ۵۱ درصد در روستا و ۴۹ درصد شهری است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: هم اکنون، ۷۷۵ نفر از دانش آموزان و دانشجویان نخبه و دارای استعداد برتر در زمینه‌های قرآنی، علمی، پژوهشی، ورزشی و هنری تحت حمایت کمیته امداد استان اردبیل قرار دارند.

علیرضا حسین‌نژاد ۲۰ اردیبهشت در دیدار با عادل اکبری‌مجد، مدیر بنیاد نخبگان استان اردبیل بر اهمیت حمایت از نخبگان و استعدادهای برتر تحت حمایت این نهاد تأکید کرد و گفت: متعهد به فراهم کردن امکانات و حمایت‌های لازم برای نخبگان هستیم تا بتوانند در مسیر پیشرفت و توسعه کشور نقش مؤثرتری ایفا کنند.

وی با اشاره به اینکه این دیدار می‌تواند به عنوان یک گام مثبت در جهت حمایت همه‌جانبه از نخبگان تحت حمایت و ارتقای همکاری‌ها بین کمیته امداد و بنیاد نخبگان استان اردبیل تلقی شود، بیان کرد: هم‌اکنون ۷۷۵ نخبه و استعداد برتر از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند که برای پیشبرد اهداف و ساختن آتیه بهتر برای آنها، نیازمند همکاری‌های مضاعف هستیم.

حسین‌نژاد توجه به استعدادها و توانمندی‌های مددجویان را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های کمیته امداد عنوان کرد و افزود:  این نوع تعاملات می‌تواند به بهبود شرایط زندگی و ایجاد فرصت‌های بیشتر برای نخبگان کمک کند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل به برنامه‌های آتی این نهاد برای حمایت از نخبگان اشاره کرد و گفت: در نظر داریم با برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی، مهارت‌های نخبگان را تقویت کنیم و به آن‌ها کمک کنیم تا ایده‌های خود را به واقعیت تبدیل کنند.

در ادامه این جلسه، عادل اکبری‌مجد، مدیر بنیاد نخبگان استان اردبیل نیز با اشاره به ظرفیت‌های بالای این مجموعه، اظهار کرد: توسعه همکاری‌ها می‌تواند به رفع مشکلات مددجویان و توانمندسازی فکر و فرهنگی آنها کمک کند.

وی افزود: درصدد برگزاری جلسات بیشتر هستیم تا روند همکاری‌ها و حمایت‌ها به‌طور مستمر پیگیری شود.

اکبری‌مجد در پایان سخنان خود گفت: مفتخر به همکاری با کمیته امداد هستیم و عزم جدی برای ارتقای سطح علمی و اجتماعی نخبگان تحت پوشش کمیته امداد داریم تا از این طریق به ایجاد فرصت‌های جدید برای آنها کمک کنیم.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *