عوامل ایجاد کننده و تشدید کننده جوش

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

عوامل ایجاد کننده و تشدید کننده جوش

بهداشت فردی: گر چه آلودگی و کثیف بودن صورت و بدن علت ایجاد جوش نیستند ولی

در تشدید جوش کمک می کنند. شستن صورت روزی دوبار با صابون و یا شامپو در بهبودی

جوش کمک می کند.با آب گرم نباید صورت را شست، چون گرما ترشح چربی را افزایش

می دهد و همچنین آب سرد نیز می تواند منافذ مجاری را خشک تر کنند و به بسته شدن

این منافذ کمک نماید. پس بهتر است با آب ولرم صورت را شست رژیم غذائی معمو ا لا

غذا باعث ایجاد جوش نمیشود. گرچه غذاهای چرب و شیرین در بعضی افراد جوشها را

بدتر می کنند ولی این عمومی نیست و بقیه افراد نیاز به رژیم غذائی ندارند. ترشح زیادی

انسولین در خون و رسیدن آن به پوست در برخیافراد باعث ایجاد جوش می شود. با

خوردن غذاهای شیرین و چرب ترشح انسولین افزایش می یابد.پس فقط افرادی که با

خوردن چربی و شیرینی دچار جوش می شوند نیاز است که از خوردن این غذاها پرهیز

کنند. البته باید توجه داشت که عوامل دیگری نیز در ایجاد و تشدید جوش سهیم

هستند.پس باید موقعی قضاوت کرد که این غذاها باعث تشدید جوش می شوند که با هر

بار مصرف آنها جوش بدتر شود. از جمله غذا و خوراکیهایي که باعث این علت میشوند

شامل: غذاهای چرب، تنقلات، خرما، کشمش، محصولات دریایي ماهي و میگو بعضي

از میوه جات ) موز ، کیوي ، خرمالو ( و غیره. بهترین راهکار پرهیز از مواد غذایي و

خوراکیهایي است که فرد اظهار میکند با خوردن آنها جوش صورتش بدتر میشود

منبع:کتاب دانشنامه اختلالات روان تنی

 

 

عوامل ایجاد کننده و تشدید کننده جوش

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *