با موضوع “طرز تهیه کیک انبه | بدون تخم مرغ و لبنیات” همراه شما هستیم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مدیر منتور سلام، امیدوارم حالتون عالی باشه. در بخش آموزش طرز تهیه انواع کیک آشپزخانه مدیر منتور با “ کیک انبه ” در خدمتتونم.
این کیک مخصوص کشور هندستان هستش ، طعم بسیار قوی انبه داره و بافتش سنگین، خیس و فشردس. همچنین داخلش شیر و تخم مرغ هم نداره.
اگر شما هم از علاقمندان انبه هستید، پیشنهاد می کنم این کیک خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم کیک انبه
انبه پوره شده | 1 عدد |
آرد سمولینا | 167 گرم ( 1 پیمانه) |
روغن مایع | 60 گرم ( ¼ پیمانه) |
شکر | 100 گرم ( ½ پیمانه) |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
پسته خرد شده تست شده | 2 قاشق غذاخوری |
بادام خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق چای خوری |
بکینگ پودر | 1 قاشق چای خوری |
پرک بادام | مقداری برای تزیین |
رسپی کیک انبه
مرحله اول :
برای درست کردن این کیک خوشمزه یک عدد انبه رسیده رو پوست می گیریم و داخل میکسر پوره می کنیم و کنار می زاریم. سپس مواد خشک شامل آرد سمولینا ، نشاسته ذرت، پودر هل ، بکینگ پودر ،بادام و پسته خرد شده رو با هم ترکیب می کنیم.
مرحله دوم :
داخل ظرف گودی شکر و روغن مایع رو اضافه می کنیم و با همزن دستی حسابی هم می زنیم تا تمام دانه های شکر حل بشه. حالا مواد خشک رو کم کم اضافه کرده و با همزن دستی هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه. در نهایت پوره انبه رو هم اضافه کرده و هم می زنیم.
مرحله سوم :
کف قالب 20 سانت رو چرب می کنیم و کاغذ روغنی می نذاریم و بعد مواد کیک رو داخل قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف و یکدست می کنیم و برای تزیین هم کمی پرک بادام روش می پاشیم و به مدت 15 دقیقه در دمای محیط استراحت می دیم.
مرحله چهارم :
در این فاصله فر رو روشن می کنیم تا داغ بشه و بعد قالب رو در فر با دمای 170 درجه گازی و 160 درجه برقی به مدت 30 دقیقه می زاریم تا بپزه.
مرحله پنجم :
بعد از اتمام پخت از فر خارج می کنیم و کنار می زاریم تا از داغی بیوفته و بعد رو توری برمی گردونیم و کاغذ روغنی پشتش رو جدا می کنیم. و کیک رو به دیسی منتقل کرده و در اندازه های دلخواه برش می زنیم. به همین راحتی کیک هندی جذاب ما آماده میشه.
نوش جونتون
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 30 دقیقه
کیک انبه هندی رو می تونید به عنوان یک میان وعده خوشمزه میل کنید.
امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون به کام
حق یارتون