چشم انتظاری بازنشستگان تمام شد | پرداخت جدید به حساب بازنشستگان تأمین اجتماعی + مبلغ و زمان واریز

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

این دومین ماه پیاپی است که بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر در دریافت حقوق خود مواجه می‌شوند؛ در حالی که پیش از سال جدید، حقوق آنها از بیستم هر ماه واریز می‌شد. فعالان صنفی این تأخیر را موجب فشار معیشتی بر بازنشستگان حداقلی‌بگیر دانسته و خواستار بازگشت به روال پیشین شده‌اند.

مطابق رویه‌ای که در ماه‌های گذشته دنبال شده، حقوق بازنشستگان کشوری در یکی از روز‌های پایانی اردیبهشت، یعنی ۳۰ یا ۳۱ این ماه، به حساب‌ها واریز خواهد شد. صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرده است که احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۴ نیز در این پرداخت اعمال خواهد شد.

حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح نیز طبق اعلام رسمی، در تاریخ ۳۱ اردیبهشت و در آخرین روز ماه پرداخت خواهد شد. حقوق شاغلین نیرو‌های مسلح و سربازان وظیفه نیز به صورت همزمان واریز می‌شود.

علی دهقان کیا رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران در گفتگو با صفحه اقتصاد با هشدار نسبت به بحران‌هایی که گریبانگیر سازمان تامین اجتماعی شده گفت: بیشتر مشکلاتی که سازمان تامین اجتماعی با آنها دست به گریبان است، ناشی از فشارهایی است که از بالا به سازمان می‌آید و سازمان نیز ناچار است آن را به زیر مجموعه‌ها منتقل کند، در نتیجه سازمان نمی‌تواند در مقابل این همه فشار مقاومت کند.

رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران با اعلام اینکه می‌توان ساعت‌ها در مورد فشارهایی که از بالا به سازمان وارد می‌شود، مستندات ارائه کرد افزود: در نتیجه ۲۶ قانون مصوب که مجلس شورای اسلامی آن را تصویب کرده، می‌بایست سهم حق بیمه کارفرمایان ۲۶ صنف از سوی دولت پرداخت شود، اما در تمامی سال‌ها این مبالغ پرداخت نشده و اکنون بدهی سنگینی را به بار آورده که دولت از پرداخت آن خودداری می‌کند.

وی با اعلام اینکه سال گذشته از محل این ۲۶ قانون، می بایست دولت ۳۶۱ همت به سازمان تامین اجتماعی بپردازد اما نپرداخت گفت: بررسها حکایت از آن دارد که امسال هزینه‌های جاری به ۵۰۰ همت رسیده که دولت خدمات می‌گیرد اما پولش را نمی‌دهد و این فشار بر دوش سازمان تامین اجتماعی وارد آمده است.

علی دهقان کیا از شورای راهبردی سازمان تامین اجتماعی به عنوان اقدامی مناسب و تاثیرگذار یاد کرد و گفت: خوشبختانه جلسات شورای راهبردی با حضور نمایندگان کارگری برگزار می‌شود، اما این کفایت نمی‌کند و باید نمایندگان کارفرمایی، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، استاندار، مسوولان اجرایی و مسوولان امنیتی هم نیز در این نشست ها حضور داشته باشند تا از شرایط باخبر شوند و نتیجه تصمیمات دولت را بدانند.

وی با تاکید بر اینکه باید مشکلات سازمان تامین اجتماعی ریشه‌ای حل شود گفت: همواره به نمایندگی از بازنشستگان در جلسات امنیتی استان شرکت می‌کنم و آنان را در جریان مشکلات و فشارهایی که به بازنشستگان وارد آمده، می گذارم و هشدار می‌دهم که اگر این روند بحران آفرین مدیریت نشود، باید منتظر اعتراض‌های گسترده و عواقب جدی آن باشیم.

رئیس کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران از درمان به عنوان چالش جدی بازنشستگان با سازمان تامین اجتماعی یاد کرد و گفت: دلیل اصلی بحران درمان، تصمیم دولت غلط دولت سیزدهم مبنی بر افزایش ارز ۴۲۰۰ تومانی به ۲۸۵۰۰ تومان بود، تصمیمی که باعث شد هزینه‌های دارو و درمان آنقدر بالا برود که هزینه‌های سنگینی به دوش سازمان تامین اجتماعی وارد شود و کار بجایی برسد که سازمان از عهده پرداخت آن هزینه‌ها بر نمی آید.

وی با تاکید بر اینکه اکنون وضعیت درمان سازمان تامین اجتماعی به هیچ عنوان خوب نیست گفت: دیگر نمی‌توان با ۹/27 سهم درمان حق بیمه‌ها، مشکلات دارو و درمان را حل کرد و کار بسیار سخت شده است.

علی دهقان کیا با تاکید بر اینکه مشکل اصلی بازنشستگان از راس هرم و عملکرد اشتباه دولت سیزدهم بوده گفت: هنگامی که دولت سیزدهم در اقدامی عجولانه و بحران آفرین، تصمیم گرفت یکباره ارز دارو و درمان را از ۴۲۰۰ تومان به ۲۸۵۰۰ تومان افزایش دهد، کلید بحران را در قفل درمان چرخاند و تمام مشکلاتی که در عرصه دارو و درمان برای بازنشستگان و مردم ایجاد شد، در تصمیمی بود که دولت سیزدهم گرفت.

وی با انتقاد از رویکرد دولتهای گذشته برای مصادره اموال سازمان تامین اجتماعی به ویژه بانک رفاه کارگران گفت: دولت در تصمیمی غلط ، بر واگذاری بانک رفاه کارگران تاکید کرد و آنرا اجرا کرد، در صورتی که این بانک متعلق به سازمان تامین اجتماعی، کارگران و بازنشستگان است و دولت حق ندارد در مورد آن تصمیم بگیرد.

بازنشستگان تامین اجتماعی

رئیس هیات مدیره کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با یادآوری اینکه در گذشته به دنبال تصمیم غلط دولت و زدن چوب حراج به بانک رفاه کارگران، اعتراض‌های گسترده و تحصن‌های جدی برگزار کردیم گفت: هنگامی که دیدیم اعتراض و تحصن جواب نمی‌دهد، با تقبل هزینه سنگین وکالت، وکیل گرفتیم و نسبت به واگذاری بانک رفاه در دیوان عدالت اداری اقامه دعوا کردیم.

وی با اشاره به حکم دیوان عدالت اداری به نفع بازنشستگان گفت: ۹۸ درصد سهام بانک رفاه کارگران متعلق به سازمان تامین اجتماعی است و مدیرعامل بانک رفاه را باید مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی معرفی کند.

دهقان کیا با یادآوری اینکه در سال ۱۳۸۳ ابلاغیه اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی رهبری ابلاغ شد گفت: رهبری در این ابلاغیه تاکید کردند که باید دولت عرصه اقتصاد را به بخش خصوصی و تعاونی واگذار کند و خصوصی‌سازی مورد تاکید قرار گیرد، اما هرگز به دولت اجازه ندادند اموال سازمان تامین اجتماعی که حق الناس و متعلق به بیمه پردازان است را واگذار کند.

وی با اعلام اینکه برداشت سلیقه ای دولت از ابلاغیه اصل ۴۴ قانون اساسی باعث شد که چشم طمع به تمامی اموال سازمان تامین اجتماعی بدوزد گفت: دولت حتی بنای مصادره شرکت‌های شستا و بنگاه‌های اقتصادی سازمان را نیز در دستور کار قرار داد که به دلیل اعتراض‌ها و توضیحات منطقی، دولت را از انجام این کار منع کردیم.

رئیس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران با تاکید بر اینکه قرار بود در قالب اصل ۴۴ دولت از تصدیگری و بنگاهداری خارج و بر نظارت متمرکز شود گفت: متاسفانه سال‌هاست که دولت مدیریت سازمان را بر عهده گرفته و خیال کرده می‌تواند اموال آن را بفروشد و این صندوق را مانند صندوق‌های کشوری و لشکری به خاک سیاه بنشاند.

وی با اعلام اینکه رهبر انقلاب در ابلاغیه رفاه و تامین اجتماعی که در فروردین ۱۴۰۱ صادر کردند، تاکید کردند که اموال سازمان تامین اجتماعی حق الناس و مدیرعامل آن امانت‌دار است گفت: ما در این پایین بیهوده دست و پا می‌زنیم در صورتی که باید مشکلات سازمان تامین اجتماعی را از رده‌های بالا پیگیری کنیم و از طریق جلسه سران قوا، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه پیگیر رفع مشکلات باشیم.

رئیس هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران از محسن ریاضی مدیرکل تامین اجتماعی غرب تهران خواست جلسات شورای راهبردی تامین اجتماعی را با حضور نمایندگان کارفرمایان، مسوولان امنیتی، استاندار، نمایندگان مجلس و دیگر گروهها برگزار کند و گفت: از آنجا که بسیاری از مشکلات کارگران و بازنشستگان در نتیجه تصمیمات غلط رده‌های بالاست، باید در جلسات شورای راهبردی، مسوولان امنیتی، اجرایی و قانونگذاری حضور داشته باشند تا مسائل به صورت کلان مطرح و راه حل ارائه شود تا به حل مشکلات امیدوار بود.

وی با اعلام اینکه بدلیل ۲۶ قانون و اجرا نکردن بخش مربوط به دولت، اکنون ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بدون آنکه حق بیمه‌ای بپردازند، سر سفره سازمان تامین اجتماعی نشسته و خدمات می گیرند گفت: دولت بار این افراد را بر دوش سازمان تامین اجتماعی گذاشته و باعث شده بازنشستگانی که سال‌ها حق بیمه پرداختند، از دریافت خدمات درمانی و رفاهی که قانون برای آنها پیش‌بینی کرده، محروم بمانند.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *