واریز یارانه کمک معیشتی 5.000.000 برای این خانوارها | دریافت یارانه کمک معیشتی با کد دستوری زیر

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

علی آشتاب  به مناسبت هفته کارگر در گفت و گو با خبرنگاران افزود: یارانه کمک معیشتی یک طرح ملی است و سازمان هدفمندسازی یارانه ها متولی اصلی آن است.

وی ادامه داد: آن دسته از افرادی که نسبت به قطع یارانه و یا دهک های خود اعتراض دارند می توانند با مراجعه به سامانه حمایت نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام کنند.

وی درخصوص طرح کالابرگ الکترونیکی نیز گفت: این طرح در استان قم همانند سراسر کشور درحال اجراست و مردم می توانند ۱۱ قلم کالای اساسی را از یک هزار و ۹۱۱ فروشگاه کوچک و ۲۱۸ فروشگاه بزرگ که کار توزیع این کالابرگ ها را برعهده دارند، تهیه نمایند.

آشتاب با بیان این که به دهک های «یک تا سه» به ازای هر نفر یارانه بگیر مبلغ پنج میلیون ریال و به دهک های «چهار تا هفت» به ازای هر یارانه بگیر مبلغ سه میلیون و ۵۰۰ هزار ریال کالابرگ تعلق می گیرد گفت: مرحله اول و دوم این طرح را طی ماه های اسفند سال گذشته و فروردین ماه امسال پشت سر گذاشتیم و اعتبار آن نیز تا پایان خردادماه امسال است.

وی افزود: در این دو مرحله از طرح توزیع کالابرگ الکترونیکی، مردم در خرید کالاها هیچ گونه وجهی به فروشگاه ها پرداخت نمی کنند و فقط درصورتیکه مبلغ خرید آنها از میزان کالابرگ اختصاص یافته بیشتر شده باشد همان میزان ماوالتفاوت باید پرداخت شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی قم در ادامه با اشاره به این که امسال از سوی رهبر معظم انقلاب، سال سرمایه گذاری برای تولید نام گذاری شده است تصریح کرد: یکی از ارکان اصلی تحقق این شعار، نیروی کار، کارفرما و حمایت های دولتی است.

آشتاب با اشاره به هفته کارگر از پنجم تا یازدهم اردیبهشت ماه جاری گفت: در این هفته باید متناسب با شان، مقام و منزلت کارگران، گوشه ای از خدمات و توانمندی های آنها را بیان کنیم.

وی با بیان این که نیروی کار در جنگ اقتصادی مهمترین نقش را برعهده دارد گفت: با صیانت از نیروی کار، فراهم کردن زمینه کار، ارتقای ایمنی و تسهیل شرایط بنگاه های اقتصادی می توانیم در این مرحله نیز موفقیت های چشمگیری بدست بیاوریم.

آشتاب همچنین خاطرنشان کرد: تعهد ایجاد اشتغال در استان قم در سال گذشته، ۱۸ هزار نفر بوده که اشتغالزایی برای ۱۸ هزار و ۴۵۸ نفر انجام شده است.

وی با بیان این که ایجاد اشتغال، رفاه را برای خانواده به دنبال دارد گفت: سعی کردم در سطح استان در کنار فضای اشتغال و تولید، آرامش و امنیت لازم هم وجود داشته باشد و در این زمینه توجه ویژه ای به فارغ التحصیلان دانشگاهی شده است.

وی اضافه کرد: از میزان تعهد انجام شده برای اشتغالزایی در سال گذشته، برای سه هزار و ۱۵۹ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد اشتغال شده که در بخش های صنعت، خدمات و کشاورزی بوده است.

آشتاب با اشاره به این که در حوزه کار به طور جدی دنبال رابطه بین کارگر و کارفرما هستیم افزود: در سطح استان قم، ۱۴ شورای اسلامی کار، ۴۵ انجمن صنفی کارگری، ۱۳۵ نفر نماینده کارگران و ۶۹ انجمن کارفرمایان وجود دارد که در سال گذشته، ۱۸ تشکل جدید نیز در قم شکل گرفت.

وی با بیان این که هفت هیات تشخیص برای رسیدگی به پرونده های دعاوی کارگری در استان قم وجود دارد گفت: در سال گذشته، پنج هزار و ۱۹۳ پرونده مورد بررسی قرار گرفت که بالغ بر سه هزار و ۸۰۴ مورد منجربه صدور رای شد، بخشی از پرونده ها در مرحله کارشناسی قرار دارد و بخشی به مرحله تجدید نظر رسیده است.

وی با اشاره به این که یکی از اولویت های ما، بکارگیری کارگرانی است که بیکار شده اند گفت: سعی خواهیم کرد کارگرانی که بیکار شده اند را در بنگاه هایی که به نیروی کار احتیاج دارند بکارگیری کنیم و با وجود این که طی سال گذشته، سهم ما از بیمه بیکاری، یک هزار و ۷۰۰ نفر بوده است اما با توجه به این اولویت و بکارگیری کارگران در بنگاه های جدید، فقط ۷۰۰ نفر از بیمه بیکاری در سال ۱۴۰۳ استفاده کرده اند.

وی افزود: درسال گذشته، بالغ بر ۶ هزار بازرسی از بنگاه های اقتصادی استان قم صورت گرفته است که این بازرسی ها بیشتر جنبه مشورتی، آموزشی و ترویج فرهنگ کار، ایمنی و جلوگیری از بروز حوادث داشته است.

آشتاب در ادامه با اشاره به وجود ۲ هزار و ۴۲۱ واحد تولیدی در استان قم افزود: از این تعداد، ۲ هزار و ۱۹۳ واحد فعال است که ۵۸ هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به فعالیت هستند. همچنین ۱۰۱ هزار و ۹۵۵ نفر در واحدهای صنفی و ۴۰ هزار و ۸۷۳ نفر در واحدهای خدماتی مشغول به کار هستند.

رییس اتاق تعاون استان قم نیز در این نشست خبری با اشاره به ۲ هزار شرکت تعاونی ثبت شده در سطح استان قم گفت: از این تعداد، یک هزار و ۲۵۷ تعاونی، فعال هستند.

محمدتقی حاج ابراهیمی ادامه داد: این تعاونی ها، ۴۲ هزار و ۴۱۹ نفر عضو دارند و سرمایه ثبتی آنها، یک هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: این تعاونی ها برای ۱۶ هزار و ۵۲۸ نفر اشتغالزایی کرده اند.

به گفته وی، مساله مسکن به عنوان یکی از دغدغه های اصلی در این تعاونی ها دنبال می شود که تعاونی های استان، هفت هزار واحد مسکونی را در دست احداث دارند.

حاج ابراهیمی همچنین از راه اندازی تعاونی جدید برای اصحاب رسانه استان قم درخصوص مسکن خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با راه اندازی این تعانی بتوانیم خدمات خوبی در بحث مسکن به خبرنگاران قمی داشته باشیم.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *