سود سهام ۷۲۷ هزار سهامدار واریز شد

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:
سود سهام ۷۲۷ هزار سهامدار واریز شد

بیش از ۲ هزار و ۵۲۶ میلیارد تومان سود در هفته پایانی فروردین ماه سالجاری از طریق سامانه سجام برای ۷۲۷ هزار سهامدار واریز شد

به گزارشایلنا وبه نقل از سازمان بورس، جزئیات واریز سود سهامداران در هفته پایانی فروردین ماه ۱۴۰۴ حاکی از آن است که ۱۲ ناشر سود جاری، سنواتی و حق تقدم ۷۲۷ هزار و ۲۵۴ سهامدار را که شامل ۲ هزار و ۵۲۶ میلیارد و ۲۰۹ میلیون تومان می‌شود به حساب سجامی سرمایه گذاران واریز کردند.

در هفته آخر فروردین ماه امسال، ۵ شرکت «صنایع پتروشیمی تخت جمشید، شر پاستوریزه پگاه اصفهان، لیزینگ رازی، پرداخت الکترونیک سامان کیش و پلیمر آریا ساسول» سود جاری ۵۱۲ هزار و ۶۹۵ سهامدار که شامل ۸۹۴ میلیارد و ۵۲۸ میلیون تومان می‌شود را به حساب آنها در سامانه سجام واریز شد.

گفتنی است در این بازه زمانی، ۷ ناشر «بیمه اتکایی تهران راوک، بانک پارسیان، بیمه حکمت صبا، تولیدی و صنعتی گوهر فام، معدنی املاح ایران، بانک شهر و داروپخش» سود سنواتی و حق تقدم ۲۱۴ هزار و ۵۵۹ سهامدار که شامل یک هزار رو ۶۳۱ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان می‌شود را توسط سپرده‌گذاری مرکزی پرداخت کردند.

انتهای پیام/

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *