اهدا بسته حمایتی بیمه تامین اجتماعی به بیمه شدگان | پرداخت کمک بلاعوض 3 تا 20 میلیون تومانی به کسانیکه بیمه تامین اجتماعی هستند

فوری/اصلاح رسمی حقوق بازنشستگان شروع شد | واریز ترمیم حقوق بازنشستگان (۲۰%+۳۰%) تا چهارشنبه

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

امیر عباس قدرتی افزود: بیمه ‌شدگان اجباری و اختیاری، مستمری‌بگیران بازنشسته، ازکارافتاده کلی و بازماندگان، مقرری‌ بگیران بیمه بیکاری به همراه افراد تحت تکفل آنها مشمول دریافت کمک هزینه وسایل پزشکی هستند.

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت تامین اجتماعی در مورد آخرین به روزرسانی تعرفه مربوط به وسایل کمک پزشکی تصریح کرد : آخرین به روز رسانی تعرفه اقلام آذرماه سال گذشته انجام شده و مبلغ پرداختی برای برخی اقلام کمک پزشکی ۱۰۰ در درصد افزایش یافته است.

بیمه ‌شدگان اجباری و اختیاری، مستمری‌بگیران بازنشسته، ازکارافتاده کلی و بازماندگان، مقرری‌ بگیران بیمه بیکاری به همراه افراد تحت تکفل آنها مشمول دریافت کمک هزینه وسایل پزشکی هستند.

وی اعلام کرد: سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۳ برای ارائه تعهدات کوتاه ‌مدت به بیمه‌ شدگان و مستمری‌بگیران هشت هزار و ۲۰۹ میلیارد تومان پرداخت کرده که ۶۰۳ میلیارد تومان آن مربوط به تعهد پروتز و اروتز است که به بیش از۶۹۳ هزار متقاضی مشمول پرداخت شده است.

قدرتی در پاسخ به این سوال که حمایت‌ های بیمه‌ ای سازمان تامین اجتماعی به چند دسته تقسیم می شود؟ گفت: این نوع حمایت ها به ۲ دسته کلی تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت طبقه ‌بندی می ‌شود.

وی افزود: تعهدات بلند مدت شامل: مستمری‌ هایی است که در دوران بازنشستگی و یا از کارافتادگی به مشمولان پرداخت می‌ شود و یا در صورت فوت بیمه شده اصلی به بازماندگان واجد شرایط تعلق می‌ گیرد.

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت تامین اجتماعی در مورد تعهدات کوتاه مدت نیز گفت: این نوع تعهدات شامل حمایت‌ هایی است که با توجه به ماهیت آنها، صرفا یک بار (کمک ازدواج و کمک هزینه مراسم ترحیم) و یا برای مدت کوتاه و محدودی پرداخت می شود و هدف از برقراری و ارائه آن، حمایت از بیمه شدگان در مقابل بروز عواملی از جمله بیماری، حوادث، زایمان و بیکاری است که درآمد افراد مشمول را به دفعات و موقتاً تحت الشعاع قرار می ‌دهد.

قدرتی در پاسخ به این سوال که تعهدات کوتاه مدت سازمان تامین اجتماعی شامل چه مواردی است، تاکید کرد: این نوع تعهدات شامل غرامت دستمزد ایام بیماری، کمک بارداری (مرخصی زایمان)، پروتز و اروتز، کمک هزینه ازدواج، کمک هزینه مراسم ترحیم، هزینه سفر و فوق ‌العاده سفر اقامت بیمار و همراه، مقرری بیمه بیکاری و غرامت مقطع نقص عضو است.

بیشترین اقلامی که توسط سازمان تامین اجتماعی به بیمه شدگان پرداخت می شود، چیست؟

قدرتی افزود: براساس آمارموجود بیشترین اقلامی که توسط سازمان تامین اجتماعی و طبق تعرفه مصوب به بیمه شدگان و مستمری بگیران واجد شرایط پرداخت شده شامل هزینه خرید عینک طبی، دندان مصنوعی، سمعک، صندلی چرخدار (ویلچر)، دست و پای مصنوعی، تشک مواج، کپسول اکسیژن، پروتز کره چشم، لنز داخل چشمی و انواع بریس(اروتز) و کفش های طبی است.

رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه مدت تامین اجتماعی در پاسخ به اینکه چه مدارکی برای پرداخت هزینه های پروتز و اروتز لازم است، گفت: مشمولان دریافت پروتز و اروتز پس از تهیه این وسایل، می ‌توانند با ارائه اصل گواهی تجویز پزشک معالج، فاکتور خرید و مدارک و مستندات تشخیصی و درمانی مورد استناد پزشک معالج، کمک هزینه پروتز و اروتز را دریافت کنند.

قدرتی در پاسخ به اینکه نحوه اقدام برای دریافت این هزینه ها به چه صورت است؟ تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی با توجه به گستردگی وظایف خود همیشه در تلاش است تا خدمات خود را به صورت غیرحضوری به مخاطبان ارائه دهد.

وی ادامه داد: براین اساس و با هدف افزایش رضایتمندی مشمولان، تسهیل در ارائه خدمات و کاهش حجم مراجعات، سامانه خدمات غیرحضوری به نشانی es.tamin.ir و نرم افزار کاربردی تامین من (اپلیکیشن رسمی سازمان تامین اجتماعی) راه اندازی شده تا بیمه شدگان، کارفرمایان و بازنشستگان بتوانند بسیاری از امور خود را از جمله خدمات نامنویسی، مشاهده سابقه و ریز دستمزد، استعلام برخورداری از حمایت های درمانی، درخواست تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت، ارائه درخواست و انعقاد بیمه اختیاری و صاحبان حرف و مشاغل آزاد، پرداخت حق بیمه، خدمات سلامت الکترونیک را بدون نیاز به مراجعه به واحدهای اجرائی انجام دهند.

سازمان تامین اجتماعی توجه به گستردگی وظایف خود همیشه در تلاش بوده است تا خدمات خود را به صورت غیرحضوری به مخاطبان ارائه دهد.

وی اعلام کرد: براین اساس امکان ارائه درخواست و ارسال مدارک و دریافت کمک هزینه پروتز و اروتز از طریق مراجعه به سامانه خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی فراهم شده و متقاضیان می توانند با ورود به منوی بیمه ‌شدگان/ حمایت ‌های کوتاه مدت/ درخواست کمک هزینه پروتز و اروتز نسبت به ثبت درخواست و بارگذاری مدارک مربوطه اقدام کنند.

قدرتی تاکید کرد: به منظور مساعدت به مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی و افراد تحت تکفل آنان و بازماندگان بیمه شدگان اصلی متوفی ، هزینه پروتز دندان مصنوعی در صورتیکه از تاریخ آخرین پرداخت به آنان حداقل ۵ سال گذشته باشد، حداکثر برای یک بار دیگر با رعایت سایر شرایط قابل پرداخت خواهد بود.

وی افزود: پرداخت هزینه سمعک برای هر دو گوش در کودکان زیر ۶ سال بلامانع است و مبنای محاسبه سن کودک، تاریخ ثبت درخواست در سیستم متمرکز تعهدات کوتاه مدت است و مرجع معتمد پزشکی مربوطه موظف است نیاز یا عدم نیاز کودک به سمعک برای هر دو گوش را بررسی و اعلام نظر کند.

قدرتی در مورد مراجع تایید نیز گفت: پرداخت هزینه اقلام با تعرفه کمتر از ۱۰ میلیون ریال (تعرفه مطابق جدول پیوست) بدون نیاز به تایید مراجع پزشکی و با ارائه مدارک صورت می‌ گیرد و همچنین بررسی و اظهارنظر در خصوص اقلامی که تعرفه آنان از ۱۰ میلیون ریال تا ۳۰میلیون ریال است به عهده پزشکان معتمد عمومی است.

وی با تاکید براینکه تایید پروتزهای دندانی به عهده دندانپزشکان معتمد است، گفت: بررسی و اظهار نظر در خصوص اقلامی که تعرفه آنان ۳۰ میلیون ریال و بیشتر باشد به عهده شوراهای پزشکی است.

قدرتی اعلام کرد: وسایل کمک پزشکی (پروتز و اروتز) مشمول مواردی که در حین عمل جراحی در بدن بیماران کار گذاشته می ‌شوند (آندو پروتز) نمی شود، بررسی موارد مذکور در چارچوب ضوابط مربوطه به عهده دفاتر رسیدگی به اسناد پزشکی است و سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه مسئولیتی در قبال شکستن و یا مفقود شدن و یا تعمیر وسایل کمک پزشکی ندارد.

قدرتی گفت : تمامی فرآیند مربوط به اخذ درخواست، معرفی بیمه شده به مرجع پزشکی، ثبت شماره حساب بانکی و پرداخت این نوع هزینه ها به صورت غیرحضوری و الکترونیکی انجام می‌شود و بیمه شده در مواردی که پرداخت هزینه وسایل کمک پزشکی مستلزم تایید مرجع پزشکی معتمد سازمان تامین اجتماعی است، صرفاً یک بار باید به مرکز درمانی مربوطه مراجعه کنند.

پروتز به آن دسته از وسایل کمک پزشکی گفته می شود که کاربرد آنها برای تقویت یکی از حواس پنجگانه یعنی بینایی، شنوایی، لامسه، بویایی و چشایی است و اروتز هم آن دسته از وسایل کمک پزشکی را شامل می شود که برای اعاده سلامت و یا جبران نقص عضو مورد استفاده قرار می گیرند.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *