با موضوع “طرز تهیه مربای توت سفید | خوشمزه و مجلسی” همراه شما هستیم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مدیر منتور سلام ، امیدوارم حال دلتون عالی باشه. در بخش آموزش مربای آشپزخانه مدیر منتور با ” مربای توت سفید” در خدمتتونم.
رسپی مربای توت سفید
اگر شما هم علاقمندید این مربای بسیار خوشمزه و پر خاصیت رو درست کنید؛ دعوت می کنیم در ادامه با زرین بانو همراه باشید.
مواد لازم مربای توت سفید
توت سفید | 1 کیلوگرم |
شکر | 900 گرم یا 1 کیلوگرم |
آب | 1 لیوان |
جوهر لیمو | نصف قاشق چایخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری ( اختیاری) |
ترکیب توت و شکر
برای درست کردن این مربای خوشمزه ابتدا توت ها رو می شوییم و داخل آبکش می ریزیم. کنار می زاریم تا آبش کاملا کشیده بشه.
یک قابلمه ی ترجیحا لعابی با سایز مناسب انتخاب می کنیم ولایه لایه توت و شکر می ریزیم. درب قابلمه رو می بندیم و به مدت 12 ساعت در یخچال استراحت می دیم.
پخت مربای توت سفید
بعد از این زمان قابلمه رو روی حرارت متوسط می زاریم و یک لیوان آب بهش اضافه می کنیم. وقتی جوشید، کف روی مربا رو کاملا می گیریم. حرارت رو ملایم می کنیم و اجازه می دیم به مدت 1 ساعت بپزه. تا توت ها پخته بشه و شیره جذبش بشه.
وقتی شهد مربا به قوام رسید؛ جوهر لیمو رو اضافه می کنیم و بعد از چند جوش از روی حرارت برمی داریم.
بعد ار اینکه مربا کاملا خنک شد؛ در ظرف شیشه ای تمیز و خشک می ریزیم. به همین راحتی مربای توت بسیار خوشمزه ی ما آماده میشه.
نوش جونتون
زمان آماده سازی : 15 دقیقه
زمان پخت : 75 دقیقه
مربای توت رو می تونید در صبحانه در کنار کره میل کنید.
امیدوارم این مربای خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون به کام
حق یارتون