پیش فروش پژو پارس ایران خودرو با اقساط 48 ماهه | فروش فوری ایران خودرو از دم قسط

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:
پیش فروش پژو پارس ایران خودرو با اقساط 48 ماهه | فروش فوری ایران خودرو از دم قسط

سایت سرگرمی روز :

براساس آگهی‌های فروش اقساطی محصولات ایران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴، آریسان ۲ مدل ۱۴۰۴ با ۳۴۶ میلیون تومان پیش پرداخت در دو مرحله و اقساط ۶۰ ماهه به مبلغ ۱۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد و پژو ۲۰۷ TU ۳ مدل ۱۴۰۴ با ۴۶۸ میلیون تومان پیش پرداخت (مرحله اول: ۳۸۲ میلیون تومان – مرحله دوم: ۸۶ میلیون تومان) در اقساط ۳۶ ماهه به مبلغ ۱۷ میلیون تومان پیش فروش می‌شود.

در میان آگهی‌های فروش اقساطی پژو پارس از سری محصولات ایران خودرو، پژو پارس XU ۷ P مدل ۱۴۰۳ به چشم میخورد که با ۵۷۳ میلیون تومان پیش پرداخت دو مرحله‌ای در اقساط ۴۸ ماهه به مبلغ ۱۱ میلیون تومان می‌توان آن را خرید. جهت اطلاع کامل از شرایط جدید فروش اقساطی محصولات ایران خودرو در اردیبهشت ۱۴۰۴ جدول زیر را مطالعه کنید.

ایران خودرو

پژو پارس را می توان یکی از موفق ترین پروژه های ایرانیزه شده دانست که اکنون با گذشت بیش از دو دهه از تولید اولین نسخه آن، ایران خودرو همچنان قصد توقف تولید آن را ندارد. این خودروی سدان خانوادگی اکنون در تیپ های مختلف جدیدی پا به بازار گذاشته و همچنان جزو پرفروش ترین خودروهای آبی پوشان جاده مخصوص است. پژو پارس XU7P نیز یکی از تیپ های جدید این خودروست که در سال ۱۴۰۰ رونمایی شد و سرانجام چند ماه بعد تحویل آن به مشتریان آغاز شد.

پژو پارس با همان پژو پرشیا یکی از پروژه هایی بود که ایران خودرو توانست آن را در مسیری درست به ثمر رسانده و همچنان از میوه هایش تغذیه کند! مهندسین ایران خودرو در اواخر دهه ۷۰ شمسی قصد داشتند خودرویی جدیدتر از ۴۰۵ را وارد بازار کرده و تنوع محصولاتشان را بیشتر کنند. از طرفی بنا به دلایلی قصد تولید پژو ۴۰۶ را هم نداشتند و سرانجام پروژه ساخت پژو پارس شروع شد.

پژو پارس در اصل فیس لیفتی از پژو ۴۰۵ است که اتفاقا در اقدامی نادر توسط خودروسازان ایرانی موفقیت آمیز هم بود. این خودرو ابتدا پژو پرشیا نام داشت اما در اوایل دهه ۸۰ نام آن به پارس تغییر پیدا کرد. همانطور که پیشتر اشاره کردیم این خودرو تاکنون با تیپ های مختلفی تولید شده که تیپ XU7P یکی از جدیدترین مدل های آن است.

میزان تولید آلایندگی و مصرف سوخت موتور XU7 به حدی بالا بود که نمی توانست استانداردهای لازم برای ادامه تولید را پاس کند. به همین دلیل و با توجه به عمق داخلی سازی موتور XU7 در ایران، مهندسان ایپکو تصمیم گرفتند تا این پیشرانه پرکاربرد و سراسر مشکل را درستخوش تغییراتی قرار دهند. به این ترتیب موفق شدند تا با بهبود بخش هایم مختلف XU7، مشکلات عمده آن نظیر واشر زدن، مصرف سوخت بالا و … را رفع کنند و موتور جدید را XU7 پلاس یا XUP نام گذاری کنند. در ادامه مهم ترین تغییرات فنی رخ داده آمده است تا بتوانید بهتر با بهبودهای این پیشرانه آشنا شوید.

۱- دریچه گاز برقی

مهندسان طراح برای پیشرانه XU7 پلاس از دریچه گاز برقی استفاده کردند تا امکان نصب کروز کنترل، GSI و کنترل پایداری الکترونیکی برای خودروهایی که از این موتور بهره می برند وجود داشته باشد.

۲- تغییر در منیفولدهای ورودی و خروجی

تغییر در ورودی هوا به موتور (منیفولد ورودی) موجب شده تا بازده حجمی نسبت به قبل بیشتر شود. تغییر در مسیر خروج گازهای حاصل از احتراق نیز موجب مکش بهتر هوای ورودی به درون محفظه احتراق شده اند.

۳- تغییر در یاتاقان ها

تغییر در یاتاقان ها باعث شده تا لقی آن ها کمتر شود و اینرسی موتور ارتقا یافته نسبت به قبل کاهش یابد. از دیگر مزایای این تغییر سازگاری موتور با روغن روان تر است که می تواند از میزان مصرف سوخت بکاهد.

۴- اصلاح سیستم خنک کاری موتور

همان طور که می دانید یکی از مهم ترین عوامل واشر زدن موتور XU7 عیب هواگیری سیستم خنک کاری موتور بود. این مشکل در موتور جدید با اضافه شدن مخزن انبساط و حذف درب رادیاتور حل شد.

۵- پایه گازسوز شدن

تغییر در منیفولد وروردی هوا، یاتاقان ها و … XUP را به یک موتور پایه گازسوز تبدیل کرده تا بتواند سازگاری بیشتری با CNG داشته باشد.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *