لزوم مشارکت در تکمیل و توسعه زیست بوم نوآوری هوش‌مصنوعی

آموزش ۱۰۰ هزار معلم و ۲ میلیون دانش‌آموز در حوزه هوش مصنوعی

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

در نشست اعضای هیأت مدیره انجمن ملی هوش مصنوعی ایران با معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات، بر لزوم برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای تخصصی در حوزه هوش مصنوعی، مشارکت در تعریف و اجرای کلان پروژه‌های ملی، تدوین و برگزاری دوره‌های تخصصی، مهارتی و عمومی هوش مصنوعی با بهره‌گیری از ظرفیت‌ های انجمن تأکید شد.

به گزارش سیتنا به نقل از روابط عمومی انجمن ملی هوش مصنوعی ایران، در نشست اعضای هیأت مدیره انجمن با دکتر چیت‌ساز معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزارت ارتباطات، زمینه‌های همکاری‌های مشترک بمنظور تکمیل زنجیره‌های ارزش هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست، بر لزوم برگزاری نمایشگاه‌ها و رویدادهای تخصصی در حوزه هوش مصنوعی، مشارکت در تعریف و اجرای کلان پروژه‌های ملی، تدوین و برگزاری دوره‌های تخصصی، مهارتی و عمومی هوش مصنوعی با بهره‌گیری از ظرفیت‌ های انجمن تأکید شد.

در این نشست دکتر زاهدی رییس انجمن ملی هوش مصنوعی ایران از تشکیل کارگروه‌های استانی و دانشگاهی در کنار کمیته‌های تخصصی انجمن خبر داد و گفت: امیدواریم با تشکیل شبکه فعالین و موثرین هوش مصنوعی کشور و برقراری ارتباط بین شرکت‌های دانش بنیان و سایر شرکت های بخش خصوصی با جامعه دانشگاهی، زمینه بازار سازی و تجاری سازی ملی و بین‌المللی محصولات و خدمات هوش مصنوعی را فراهم آوریم.

دکتر چیت‌ساز معاون وزیر ارتباطات نیز گزارشی از اقدامات و برنامه‌های آن وزارتخانه در زمینه توسعه زیر ساخت‌های هوش مصنوعی ارائه نمود و خواستار تقویت روابط بین بخش های تخصصی غیردولتی از جمله انجمن ملی هوش مصنوعی ایران با دستگاه‌های اجرایی و تصمیم ساز کشور شد.

 

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری: