فوری/ واریز مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از فردا | واریزی جدید 2 میلیون تومانی برای بازنشستگان تامین اجتماعی از شنبه

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

در حالی که حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بر اساس حکم اسفند ۱۴۰۳ پرداخت شده بود، واریز مابه‌التفاوت افزایش ۲۰ درصدی این حقوق از روزهای سوم و چهارم اردیبهشت‌ماه انجام شد و بدین ترتیب حقوق فروردین بازنشستگان کشوری به طور کامل تسویه شد.

اما در مقابل بازنشستگان تامین اجتماعی هنوز مابه‌التفاوت حقوق فروردین خود را دریافت نکرده‌اند و سازمان تامین اجتماعی هیچ گونه توضیحی در این خصوص ارائه نکرده است.

این در حالی است که حقوق فروردین‌ماه این بازنشستگان نیز با حدود ۱۰ روز تأخیر نسبت به موعد مقرر واریز شد. این وضعیت موجب نارضایتی شدید بازنشستگان شده است و بسیاری از بازنشستگان اعتراض خود را در فضای مجازی مطرح کرده‌اند.

بازنشستگان تامین اجتماعی معتقدند که نباید تفاوتی میان آن‌ها و بازنشستگان صندوق‌های دیگر وجود داشته باشد، چرا که همگی تحت پوشش قانون مصوب افزایش ۲۰ درصدی حقوق قرار دارند. آن‌ها خواهان پرداخت فوری مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴، تعیین زمان دقیق پرداخت‌ها توسط تامین اجتماعی و شفاف‌سازی نحوه محاسبه افزایش حقوق هستند.

در شرایطی که تورم و هزینه‌های معیشتی به شکل بی‌سابقه‌ای افزایش یافته، این تأخیر در پرداخت مابه‌التفاوت، فشار مضاعفی بر قشر بازنشسته وارد کرده است.

علی اکبر عیوضی، فعال بازنشستگان تامین اجتماعی، با انتقاد از رویکرد دولت‌ها به این سازمان به عنوان منبع مالی، خواستار تغییر ساختار و بازگشت به اصل سه جانبه‌گرایی برای دفاع از حقوق بیمه‌شدگان و اموال آنان شد.

دبیرکانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران خواستار همدلی و اتحاد تشکلات بازنشستگی، کارگری و کارفرمایی برای اصلاح ساختار سازمان تامین اجتماعی مبتبی بر اصل سه جانبه گرایی شد.

علی اکبر عیوضی در گفتگو با عصر خبر افزود: سازمان تامین اجتماعی پیش از دولت آقای احمدی نژاد دارای شورای عالی تامین اجتماعی بود و اصل سه جانبه گرایی به مراتب بهتر در این شورا دیده شده بود اما ازمانی که به هیات امنایی تبدیل شد دولت تبدیل به دست برتر در اداره سازمان تامین اجتماعی شد.

وی در پاسخ به این سوال که مهم ترکیب نهاد عالی تامین اجتماعی است و اسامی هیات امنا یا شورای عالی چندان اهمیت ندارد، خاطر نشان کرد: بله درست اما در شورای عالی سه جانبه گرایی به مراتب بهتر بود و تعداد و ترکیب نمایندگان شرکای اجتماعی موید این صحبت می باشد.

دبیر کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی استان تهران از کانون های بازنشستگان تامین اجتماعی، شوراهای اسلامی کار، نمایندگان کارگری و انجمن های کارفرمائی کشور درخواست کرد تا در موضوع اصلاح ساختار سازمان تامین اجتماعی مبتنی بر سه جانبه گرایی ورود جدی داشته باشند و از طریق تعامل با نمایندگان مجلس در مناطق خود برای انجام و تحقق این امر مهم فعالیت کنند.

این فعال بازنشستگان تامین اجتماعی تصریح کرد: تا زمانی که مدیران سازمان تامین اجتماعی توسط دولت انتخاب شوند مشکلات آن حل نمی شود چرا که قادر نیستند از حقوق بیمه شدگان تامین اجتماعی در برابر دولت آن گونه که شایسته است حمایت کنند.

عضو هیات مدیره کانون کارگران بازنشسته تامین اجتماعی تهران اظهار داشت: در مجلس دهم کانون تهران در زمینه اصلاح ساختار تامین اجتماعی کارهای خوبی انجام داد که متاسفانه با پایان این مجلس به نتیجه عملی نرسید اما در حال حاضر هم پیگیر این موضوع هستیم تا به امید خدا این مساله را در کمسیسون اجتماعی مجلس طرح و به تصویب صحن علنی مجلس برسانیم.

عیوضی گفت: سازمان تامین اجتماعی باید در ریل درست باشد نه این که به طور مثال ما بگوییم فعلا که آقای سالاری مدیر خوب و کاربلدی است پس اصل موضوع فراموش شود.

وی با انتقاد از واگذاری 64 درصد سهام بانک رفاه به دولت در زمان دولت آقای روحانی گفت: این بانک متعلق به بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی است اما متاسفانه ازسازمان منفک شده است در صورتی که بر اساس سیاست های کلی تامین اجتماعی که توسط رهبر معظم انقلاب ابلاغ شده اموال تامین اجتماعی حق الناس است.

عیوضی با اشاره به بدهی 1000 همتی دولت به تامین اجتماعی خاطر نشان کرد: دید دولتها به سازمان تامین اجتماعی دید قلک بودن است در صورتی که می توان با اصلاح ساختار تامین اجتماعی از اموال و حقوق این سازمان دفاع کرد.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *