طلا و سکه ارزان شد/ پیش بینی بازار فردا 21 اردیبهشت ماه

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت :قیمت طلا و سکه در معاملات امروز به دلیل کاهش اونس جهانی روند نزولی به خود گرفت.

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران در مصاحبه با سایت طلا گفت:قیمت اونس جهانی امروز با 15 دلار کاهش نسبت به روز پنج شنبه به 3325 دلار رسید در ایران نیز قیمت طلا و سکه به دلیل کاهش اونس جهانی روند نزولی به خود گرفت.

شربیانی خاطر نشان ساخت فردا به دلیل تعطیلی بازارهای جهانی اونس طلا ثابت خواهد ماند از طرفی دور چهارم مذاکرات غیر مستقیم ایران و امریکا نیز فردا صورت خواهد گرفت و احتمال می رود فعلا کاهش قیمت ها ادامه دار باشد.

از طرفی رئیس‌جمهور آمریکا برای اولین بار، جایگزین مشخصی، برای تعرفه ۱۴۵ درصدی آمریکا بر واردات چین، پیش از مذاکرات بین دو کشور، پیشنهاد کرد و گفت: تعرفه ۸۰ درصدی بر کالاهای چینی، «درست به نظر می‌رسد» که این خبر قطعا بر نوسانات اونس جهانی در روز دوشنبه تاثیر گذار خواهد بود.

به گزارش سایت طلا،در بازار ایران امروز قیمت سکه طرح جدید با 300 هزار تومان کاهش،قیمت سکه طرح قدیم با 400 هزار تومان کاهش، قیمت نیم سکه با 300 هزار تومان کاهش ،قیمت ربع سکه با 700 هزار تومان افزایش،و قیمت سکه های بانک مرکزی بدون تغییر، هر گرم طلای 18عیار نیز با 69 هزار تومان کاهش نسبت روز پنج شنبه در این لحظه داد و ستد می شود.

قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت ماه 1404 در بازار ایران به شرح جدول زیر به تومان می باشد

سکه بهار آزادی طرح جدید 74/500/000
سکه بهار ازادی طرح قدیم 70/800/000
سکه نیم بهار آزادی 45/700/000
سکه ربع بهار آزادی 25/800/000
سکه گرمی 13/900/000
مظنه تهران 28/800/000
هر گرم طلای ۱۸ عیار 6/648/600
اونس جهانی 3325
اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *