طرز تهیه کیک برگردان سیب | کیک وارونه سیب

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

با موضوع “طرز تهیه کیک برگردان سیب | کیک وارونه سیب” همراه شما هستیم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مدیر منتور سلام، امیدوارم حالتون عالی باشه.در بخش آموزش درست کردن انواع کیک آشپزخانه ی مدیر منتور با ” کیک برگردان سیب “ در خدمتتونم.

طرز تهیه کیک وارونه سیب

یک کیک فوق العاده خوشمزه و خوش عطر که مطمئنم عاشقش میشد. اگر شما هم علاقمندید این خوشمزه ی دلبر رو درست  کنید؛ دعوت می کنم در ادامه با من همراه باشید.

مواد لازم برای کیک برگردان سیب

شکر 50 گرم (1/4 پیمانه)
رنده پوست لیمو 1 عدد
تخم مرغ 2 عدد
وانیل نوک قاشق چای خوری
روغن مایع 56 گرم (1/4 پیمانه)
ماست ساده 30 گرم ( 2 قاشق غذاخوری)
نمک 1 گرم ( ¼ قاشق چای خوری)
بکینگ پودر 6 گرم ( 1 و ½ قاشق چای خوری)
آرد سفید قنادی 85 گرم ( 2/3 پیمانه)
سیب کوچک 2 عدد
شکر برای کف قالب 30 گرم
دارچین 2 گرم (1/2 قاشق چای خوری)
کره برای کف قالب 30 گرم
قالب 22 سانتیمتر

رسپی کیک برگردان سیب

مرحله اول :

برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا شکر و رنده ی پوست لیمو رو داخل کاسه ای می ریزیم و با همزن خاموش هم می زنیم. حالا تخم مرغ ها اضافه می کنیم و با همزن برقی 3-4 دقیقه خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.

مرحله دوم :

در ادامه وانیل و ماست رو اضافه و یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم و بعد روغن مایع رو اضافه می کنیم و هم می زنیم. حالا مواد خشک شامل آرد ، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط و در چند مرحله داخل مواد کیک الک کرده و با همزن برقی می زنیم.

مرحله سوم :

سیب های زرد رو پوست می گیریم و حلقه ای 6 میلی برش زده و هسته ی وسطشون رو جدا می کنیم. البته به هر شکلی که دوست داشتید می تونید برش بزنید.

مرحله چهارم :

کف قالب مورد نظر تکه های کره می چینیم و بعد از روش شکر می پاشیم و بعد سیب های حلقه شده رو کف قالب می چینیم. از روی سیب ها پودر دارچین الک می کنیم و بعد مایه کیک رو روش می ریزیم و با لیسک صاف می کنیم.

مرحله پنجم :

قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25 دقیقه می زاریم تا بپزه.اواخر پخت یک سیخ چوبی وسط کیک فرو می بریم اگر چیزی به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته. از فر خارج می کنیم و به آرامی روی دیسی بر می گردونیم. به همین راحتی کیک برگردان ما آماده میشه .

نوش جونتون

نکته 1 : این کیک رو داخل تابه و روی گاز هم می تونید درست کنید ، فقط حتما روش شعله ی ملایم شعله پخش کنی بزارید و 20 دقیقه ی اول درش رو باز نکنید و بعد از اون با سیخ چوبی امتحان کنید.
نکته 2 : توجه داشته باشید این کیک ارتفاع کمی داره

زمان آماده سازی : 25 دقیقه

زمان پخت : 25 دقیقه

دستور از بانوی هنرمند پریسا یزدانی sweet.cakes.bakery

کیک برگردان سیب رو می تونید به عنوان یک عصرانه ی دلچسب در کنار چای میل کنید.

امیدوارم این کیک بسیار خوشمزه رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.

لحظاتتون به کام

حق یارتون

مشاوره سئو و تولید محتوا 09120647344

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

امتیاز مقاله:
4.5/5

قیمت های ما به حدی بهینه است که بسیاری از وب سایت و شرکت های همکار تولید محتوای خود را به ما می سپارند.

جهت سفارش تولید محتوا و مشاوره رایگان در مورد استراتژی محتوا با ما در تماس باشید. 

نتیجه صد درصد تضمین شده است