با موضوع “طرز تهیه کاپ کیک کرم دار | خوشمزه و مجلسی” همراه شما هستیم.
به نام خدا ، دوستان و همراهان همیشگی مدیر منتور سلام ، امیدوارم حال دلتون عالی باشه.در بخش آموزش تهیه انواع کیک آشپزخانه مدیر منتور با ” کاپ کیک کرم دار” در خدمتتونم.
یک شیرینی فوق العاده خوشمزه و مجلسی که مطمئم خیلی خوشتون میاد. اگر شما هم علاقمندید این کاپ کیک های جذاب رو درست کنید، دعوت می کنیم در ادامه با زرین بانو همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کاپ کیک کرم دار
تخم مرغ | 2 عدد |
شکر | نصف لیوان |
روغن مایع | نصف لیوان |
شیر | نصف لیوان |
آرد سفید قنادی | 1 و2/3 لیوان |
بکینگ پودر | 2 قاشق مرباخوری |
وانیل | نصف قاشق چای خوری |
مواد کرم
شیر | 1 لیوان |
شکر | 4 قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
مواد تزیین
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
پودر پسته | به میزان لازم |
رسپی کاپ کیک کرم دار
مرحله اول :
برای درست کردن این شیرینی خوشمزه ابتدا شیر ، شکر و نشاسته ی ذرت رو داخل قابلمه کوچیک یا شیر جوش می ریزیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا نشاسته کاملا در شیر حل بشه و هیچ گلوله ای نداشته باشه. حالا روی حرارت ملایم می زاریم و مرتب هم می زنیم تا به غلظت برسه و خامی نشاسته از بین بره. زمانی که غلیظ شد؛ کره و وانیل رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره حل بشه و بعد از روی حرارت بر می داریم و کنار می زاریم. کرم رو داخل یک کاسه ی تمیز منتقل می کنیم و یک کیسه فریز روش پهن می کنیم تا رویه نبنده و بعد کنار می زاریم تا خنک بشه.
مرحله دوم :
برای درست کردن کیک داخل ظرف گودی؛ تخم مرغ ها رو می شکنیم، وانیل و شکر رو اضافه می کنیم و با همزن برقی 3-4 دقیقه خوب می زنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه. در ادامه شیر رو اضافه می کنیم و یک دقیقه در حد مخلوط شدن هم می زنیم. بعد روغن مایع رو اضافه و یک دقیقه ی دیگه می زنیم. آرد رو با بکینگ پودر مخلوط یک بار الک می کنیم و بعد در چند مرحله داخل مواد الک کرده و با لیسک هم می زنیم.
مرحله سوم :
قالب های پای رو داخل سینی فر می چینیم و داخلشون کپسول کاغذی قرار می دیم و بعد 2/3 قالب ها رو با مواد کیک پر می کنیم. می تونید از یک ملاقه ی کوچیک استفاده کنید یا مواد کیک رو داخل قیف یک بار مصرف بریزید.
مرحله چهارم :
مواد کرم رو که کاملا سرد شده داخل قیف یک بار مصرف می ریزیم و روی کاپ کیک ها به صورت ضربدری پایپ می کنیم .
مرحله پنجم :
سینی کاپ کیک ها رو در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 25-30 دقیقه می زاریم تا بپزند و روی کیک ها طلایی بشه. برای اطمینان از پخت می تونید داخل یکی از کاپ کیک ها یک سیخ چوبی فرو کنید اگر تمیز بیرون اومد یعنی کیک پخته.
مرحله ششم :
بعد از پخت شیرینی ها رو از فر خارج می کنیم و کنار می زاریم از داغی بیوفتند. حالا یک قاشق عسل رو با دو قاشق آب رقیق می کنیم و با فرچه روی شیرینیها می زنیم و مقداری پودر پسته وسط شیرینی ها می ریزیم . به همین راحتی کاپ کیک های خوشمزه و دلبر ما آماده میشن.
نوش جونتون
زمان آماده سازی : 1 ساعت
زمان پخت : 30 دقیقه
دستور و عکس از دوست هنرمندم بانو فاطمه محمدخانیf.mohamadkhani
این شیرینی رو می تونید در مناسبت های مختلف برای پذیرایی از مهمانانتون درست کنید و یا به عنوان میان وعده میل کنید.
امیدوارم درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون به کام
حق یارتون