با موضوع “طرز تهیه سالاد نودل | سالاد رژیمی با سس مخصوص” همراه شما هستیم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مدیر منتور سلام ، امیدوارم حال دلتون عالی باشه.در بخش آموزش سالاد آشپزخانه مدیر منتور با ” سالاد نودل” در خدمتتونم.
اگر شما هم علاقمندید این سالاد بسیار خوشمزه رو درست کنید؛ دعوت می کنم در ادامه با من همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد نودل
نودل سبزیجات | 2 بسته |
هویج درشت | 1 عدد |
کدو درشت | 1 عدد |
کلم بنفش | نصف یک عدد کوچک |
زیتون سیاه | 1 پیمانه |
زیتون سبز | 1 پیمانه |
پیازچه | 3 شاخه |
گشنیز یا جعفری | 1 دسته |
مواد سس
کره بادام زمینی | 2 قاشق غذاخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری سر خالی |
سرکه بالزامیک | ¼ پیمانه |
سویا سس | 1 قاشق غذاخوری سر پر |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
کنجد | به میزان دلخواه |
زنجبیل رنده شده تازه | 1 قاشق مرباخوری |
سیر | 1 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم در صورت نیاز |
رسپی سالاد نودل
مرحله اول :
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا سس سالاد رو آماده می کنیم.داخل کاسه ای کره ی بادام زمینی، عسل ، سرکه بالزامیک، سویا سس، روغن زیتون، سیر رنده شده ، کنجد و زنجبیل رنده شده رو می ریزیم و همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم.
مرحله دوم :
هویج و کدو رو پوست می گیریم و به صورت رشته ای رنده می کنیم. کلم قرمز رو هم به صورت رشته ای رنده می کنیم. پیازچه و جعفری یا گشنیز رو خرد می کنیم.
مرحله سوم :
نودل ها رو طبق دستور روی بسته می پزیم. فقط نباید خیلی نرم و خمیری بشن و بعد آبکش کرده به سس سالاد اضافه می کنیم و به آرامی ترکیب می کنیم و در نهایت سبزیجات رو هم اضافه می کنیم.
چون زیتون ، سویا سس و نودل خودشون نمک دارن نیازی به نمک نیست ولی تست کنید نیاز داشت می تونید کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.اگر سس سالادتون زیادی غلیط بود می تونید خیلی کم آب اضافه کنید و یا از همون آب نودل چند قاشق اضافه کنید.
حالا دیگه سالاد ما آمادس در ظرف سرو می کشیم و روشو با کمی کنجد تزیین می کنیم.دوست داشتید می تونید کمی دیگه کنجد روش بپاشید. سالاد رو به مدت نیم ساعت داخل یخچال می زاریم تا کمی خنک بشه و مزه ها به خورد هم بره و بعد سرو می کنیم. البته این سالاد هم به صورت گرم سرو میشه و هم به صورت سرد
نوش جونتون
زمان آماده سازی : 20 دقیقه
زمان پخت : 3 دقیقه
زمان استراحت : 30 دقیقه
امیدوارم این سالاد خوشمزه و متفاوت رو درست کنید و در کنار خانواده و عزیزان از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون به کام
حق یارتون