تحلیلگران بانک سیتی پیشبینی میکنند قیمت طلا در کوتاه مدت بین 3000 تا 3300 دلار باقی بماند.معاملهگران همچنین منتظر گزارش شاخص قیمت مصرفکننده آمریکا هستند که قرار است روز جاری منتشر شود تا سیگنالهای جدید را در مورد مسیر سیاست پولی فدرال رزرو، ارزیابی کنند.

به گزارش سایت طلا،قیمت طلا در معاملات امروز افزایشی شد این در حالی است که در روز دوشنبه نزدیک به پایینترین رقم طی یک هفته گذشته رسیده بود. قرارداد بین آمریکا و چین برای توقف موقت عوارض تلافیجویانه تمایل سرمایهگذاران به سرمایههای مخاطرهآمیز را بالا برده و تقاضا برای طلا را پایین آورده است.
قیمت هر اونس طلا امروز در لحظه تنظیم این گزارش با 41 دلار افزایش به 2352 دلار رسید.
معاملهگران همچنین منتظر گزارش شاخص قیمت مصرفکننده آمریکا هستند که قرار است روز جاری منتشر شود تا سیگنالهای جدید را در مورد مسیر سیاست پولی فدرال رزرو، ارزیابی کنند.
طبق گزارش رویترز، شرکت «سیتی ریسرچ» دوشنبه هفته جاری، پیشبینی قیمت طلا برای سه ماه آینده را به ۳۱۵۰ دلار در هر اونس کاهش داد و اعلام کرد که انتظار دارد قیمتها در بحبوحه پیشرفت در مذاکرات تعرفهای، تثبیت شوند.
قیمت طلای جهانی در هفته معاملاتی اخیر با نوسان شدید همراه بود که علت آن به وضعیت ژئوپلیتیکی و اقتصادی برمیگردد، بهویژه پیشرفت در مذاکرات تجاری آمریکا و چین و گمانهزنیها نسبت به سیاستهای فدرال رزرو.
آمریکا و چین پس از دو روز مذاکره در ژنو تصمیم خود برای کاهش عوارض آینده را اعلام کردند. عوارض آمریکا بر واردات از چین را از 145 درصد تا 30 درصد کاهش مییابد و عوارض چین بر واردات آمریکایی از 125 درصد تا 10 درصد پایین میآید.
آمریکا و چین در ماه گذشته عوارض تلافی جویانهای بر واردات از یکدیگر وضع کرده و یک جنگ تجاری به راه انداخته بودند.
بورسهای جهان پس از توافق آمریکا و چین برای کاهش تعرفههای سنگین حداقل به مدت ۹۰ روز، صعود کردند
«اسکات بسنت»، وزیر خزانهداری آمریکا، پس از دو روز مذاکره با مقامات چینی در ژنو گفت: دو طرف با یک توقف ۹۰ روزه موافقت کردهاند که طی آن تعرفهها، بیش از ۱۰۰ درصد کاهش خواهد یافت.
تحلیلگران عقیده دارند دورنمای روابط تجاری بهتر بین دو اقتصاد بزرگ دنیا تمایل سرمایهگذاران به سرمایههای مخاطره آمیز را افزایش داده و تقاضا برای طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن را پایین آورده است.
آدریانا کاگلر از مقامات فدرال رزرو آمریکا گفت توقف وضع عوارض بالا بر واردات، این احتمال را پایین آورده که بانک مرکزی نرخ بهره را در پاسخ به رکود اقتصاد کاهش دهد.
بازار انتظار دارد بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را 55 واحد در سال جاری میلادی پایین بیاورد و این روند را از ماه سپتامبر آغاز کند.
طلا همواره یک پشتوانه ایمن در زمان بیثباتیهای سیاسی و اقتصادی بوده و فضای نرخ پایین بهره به نفع آن است.
«آدریانا کوگلر»، از مقامات فدرال رزرو، اظهار کرد توقف اعمال تعرفههای کالاهای وارداتی در سطوحی که تهدید به تعطیلی تجارت دوجانبه میکرد، احتمال نیاز بانک مرکزی آمریکا به کاهش نرخ بهره در پاسخ به رکود اقتصادی را کاهش خواهد داد.
تحلیلگران بانک سیتی پیشبینی میکنند قیمت طلا در کوتاه مدت بین 3000 تا 3300 دلار باقی بماند.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 1.38 درصد افزایش به 33 دلار و 8 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.58 درصدی 988 دلار و 63 سنت معامله میشود.