ثبت نام بیمه رایگان برای اقشار کم درآمد | اگر هیچ بیمه ای ندارید بخوانید

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

محمد مهدی ناصحی در اجلاس سراسری حوزه سلامت استان سیستان و بلوچستان که با حضور رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی، اعضای شورای هماهنگی بیمه‌های پایه درمانی و نمایندگان مجلس در چابهار برگزار شد، اظهار کرد: هیچ ایرانی نباید بدون بیمه باشد، حفاظت مالی و کاهش پرداختی از جیب بیمه‌شدگان رویکرد مسئولان حوزه سلامت است.

وی با تأکید بر ارتقای سلامت با رویکرد حفاظت مالی و کاهش پرداختی از جیب بیمه‌شدگان، اظهار کرد: سازمان بیمه سلامت به عنوان یکی از بیمه‌های پایه درمانی کشور، مفتخر است که شرایطی فراهم کرده تا هیچ یک از شهروندان بدون بیمه درمانی نباشند.

وی با اشاره به رویکرد جدید سازمان در سال جاری گفت: تمرکز ما بر پیشگیری سطح چهارم و کاهش هزینه‌های دارو و درمان است. این به معنای کاهش خدمات نیست، بلکه با حذف هزینه‌های غیر ضروری، تلاش می‌کنیم منابع را به‌درستی در مسیر ارائه خدمات مؤثر به مردم هدایت کنیم.

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، همچنین با اشاره به تعهدات گسترده این سازمان گفت: پوشش خدمات روان‌شناسی، دندان‌پزشکی، پیشگیری و حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج از جمله اقدامات مهم بیمه سلامت است.

ناصحی تأکید کرد: در سال جاری نیز با سیاست‌های جدید، هدف ما ایجاد شرایطی است که تمام مردم به‌ ویژه اقشار آسیب‌پذیر و محروم، در تأمین خدمات دارویی و درمانی دغدغه‌ای نداشته باشند.

وی دغدغه بیمه سلامت کشور را حل مشکلات سلامت تمام آحاد مردم عنوان کرد و افزود: تمام تلاش و سعی ما این است که بتوانیم گوشه ای از مشکلات مردم را حل کنیم و شاخص هایی که در بیماریهای واگیر و غیر واگیر در منطقه است را مورد توجه قرار دهیم.

وی افزود: امید به زندگی و شرایط آموزشی و اجتماعی و شرایط حوزه سلامت باید بطور ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی اظهار کرد: بیمه سلامت به عنوان یکی از سازمان های حمایتی در حوزه تامین منابع سلامت مخصوصا برای اقشار کم درآمد جامعه در مناطقی که نیاز به توجه بیشتری داشته باشند نقش بسزایی را ایفا می‌کند.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: در حوزه بیمه رایگان و بیمه همگانی ما اعتقاد داریم که اقشار کم درآمد جامعه باید حتما یک چتر حمایتی بیمه ای داشته باشند و از این جهت به دنبال این بوده ایم که دهک های پایین جامعه بیمه رایگان دریافت نمایند که خوشبختانه موفق شده ایم تا حداقل پنج دهک اول جامعه بتوانند بیمه شوند و در هنگام مراجعه به مراکز درمانی پناهگاهی داشته باشند

رییس اداره بیمه سلامت چابهار و دشتیاری گفت: سازمان بیمه سلامت با محور قرار دادن عدالت اجتماعی و با همکاری دانشکده علوم پزشکی چابهار حدود ۲۶۰ هزار نفر در این ۲ شهرستان را زیر پوشش خدمات خود قرار داده است.

محمود مبارکی در گفت و گو ایسنا اظهار کرد: این افراد از طریق صندوق های مختلف مانند بیمه روستاییان و عشایر، همگانی، کارکنان دولت، بیماران خاص و سخت درمان و سایر اقشار زیر پوشش خدمات این سازمان هستند.

وی افزود: علاوه بر این، سایر اقشار شامل خانواده شهدا، مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، اتباع خارجی و افراد با هویت نامعلوم نیز از خدمات بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

مبارکی با اشاره به رایگان بودن پوشش بیمه‌ای برای پنج دهک فقیر و کم درآمد، گفت: دهک‌های ششم تا نهم نیز می‌توانند با تخفیف‌هایی در پرداخت حق بیمه از خدمات بیمه سلامت به‌عنوان بیمه پایه درمانی بهره‌مند شوند.

رییس اداره بیمه سلامت چابهار و دشتیاری با اشاره به تشکیل «صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج» توسط سازمان بیمه سلامت، افزود: تا پیش از تشکیل این صندوق فقط بیماران خاص شامل کلیوی، تالاسمی و هموفیلی تحت پوشش بیمه سلامت بودند و تقریبا همه هزینه‌های درمانی و دارویی آنان رایگان بود.

مبارکی ادامه داد: با تشکیل این صندوق گروه دیگری از بیماران مانند دیابت و سرطان نیز مشمول خدمات ویژه سازمان بیمه سلامت شدند و هم اینک ۱۰۷ بیماری تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج قرار دارد.

وی خاطرنشان کرد: در شهرستان های چابهار و دشتیاری با ۲۱ مرکز جامع سلامت، ۲۵ داروخانه، ۱۱ پزشک متخصص، پنج پزشک عمومی، پنج آزمایشگاه، ۲ مرکز گفتار درمانی، یک مرکز کار درمانی، یک ماما و سه فیزیوتراپیست طرف قرارداد هستیم.

مبارکی گفت: هر شخصی که فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ای است، می‌تواند با مراجعه به سایت سازمان بیمه سلامت یا دفاتر پیشخوان چابهار و دشتیاری از بیمه سلامت برخوردار شود.

وی با اشاره به سامانه شهروندی بیمه سلامت اظهار کرد: در این سایت خدمات الکترونیک بیمه سلامت ایرانیان بدون نیاز به مراجعه به شعب یا تماس با بخش های پشتیبانی ارائه می‌شود.

مدیر کل بیمه سلامت استان زنجان گفت: از ابتدای طرح تا پایان سال گذشته تعداد ۵۶۰ پرونده در بخش بستری و ۱۹ هزار و ۸۴۸ نسخه در بخش سرپایی مربوط به حوزه ناباروری به مبلغ بیش از ۴۰ میلیارد ریال پرداخت شد.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *