اهدا لوازم خانگی رایگان به دهک‌های یک تا ۴ درآمدی | توزیع لوازم ضروری زندگی به اقشار کم درآمد توسط دولت

اهدا لوازم خانگی رایگان به دهک‌های یک تا ۴ درآمدی | توزیع لوازم ضروری زندگی به اقشار کم درآمد توسط دولت

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

سایت سرگرمی روز :

جعفر رئیسیان‌زاده با اشاره به هدف کلان پویش ملی «آینه شمعدان» را رفع نیازهای شروع زندگی ۸۸۸۸ زوج احسان‌پذیر در دهک‌های یک تا ۴ درآمدی عنوان و اظهار کرد: این هدف نه تنها بر وجه مالی و اجتماعی ازدواج جوانان تمرکز دارد، بلکه دربرگیرنده اهداف معنوی و فرهنگی نیز هست؛ چراکه ازدواج در باور و فرهنگ جامعه ما، امری مقدس بوده و تسهیل آن، توسعه همبستگی اجتماعی را به همراه دارد. در کنار این هدف اصلی، هدف دیگری همچون بالابردن آگاهی عمومی درباره اهمیت حمایت از ازدواج جوانان و شکل‌گیری حس مسئولیت جمعی برای کمک به خانواده‌های محروم است.

وی با اشاره به پیام محوری این پویش با عنوان «با مهر رضا، گره‌گشایی بکنیم»، گفت: تجربه نشان داده است، مردم عزیز ما ذیل نام‌ و نشان حضرات معصومین به ویژه حضرت رضا(ع)، آنچه را در توان داشته باشند، دریغ نمی‌کنند.

معاون امور خدمات اجتماعی بنیاد کرامت آستان قدس رضوی در این رابطه با بیان این که شرایط کنونی اقتصادی جامعه تا حدودی تامین مقدمات آغاز زندگی برای زوج های جوان را دشوار کرده است، خاطرنشان کرد: خیران و نیکوکارانی که در شرایط مناسب اقتصادی قرار دارند، حضورشان در چنین اقدامات نیکوکارانه، گره‌های بزرگی را در مسیر تشکیل زندگی جوانان باز می‌کند؛ به ویژه وقتی شاهد هستیم که کم‌بضاعتی اقتصادی برخی والدین، نوعی احساس شرمندگی  دربرابر خانواده‌هایشان برای آن‌ها پدید آورده است.

مدیرکل بهزیستی ایلام از پرداخت بیش از یک‌هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان، افراد دارای معلولیت و بهبود یافتگان از اعتیاد در سال گذشته خبر داد و گفت: این حمایت‌ها نقش مهمی در توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف داشته است.

«حسین نورعلیوند»اظهار کرد: حمایت از طرح‌های اشتغالزایی مددجویان، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های بهزیستی ایلام برای توانمندسازی و استقلال مالی گروه‌های هدف در سال‌های اخیر به شمار می‌رود.

وی با اشاره به پرداخت یک‌هزار و ۶۱۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در سال گذشته، افزود: این میزان تسهیلات به یک‌هزار و ۲۴۶ نفر از مددجویان، معلولان و بهبود یافته‌های اعتیاد پرداخت شده و در حوزه‌های مختلفی همچون خدمات، کشاورزی، کسب‌وکارهای خرد و سایر زمینه‌ها هزینه شده است.

نورعلیوند ادامه داد: این تسهیلات براساس طرح‌های اقتصادی مددجویان و با سرانه‌ای بین یک میلیارد تا یک و نیم میلیارد ریال پرداخت شده است.

وی افزود: به منظور تسهیل و استمرار روند اشتغالزایی، پرداخت این تسهیلات توسط بانک مرکزی تا پایان تیرماه سال جاری تمدید شده و جامعه هدف می‌توانند از این امکان بهره‌مند شوند.

مدیرکل بهزیستی ایلام با اشاره به ابتکار جدید این اداره کل برای تثبیت اشتغال مددجویان اظهار کرد: در سال گذشته برای اولین‌بار، ۱۰ نفر تحت عنوان تسهیلگر، پس از آزمون و مصاحبه کشوری جذب شدند تا به طور تخصصی بر فرآیند آماده‌سازی شغلی و استمرار کسب‌وکارهای ایجادشده توسط وام‌گیرندگان نظارت داشته و مشکلات احتمالی را رفع کنند.

وی خاطرنشان کرد: هدف نهایی بهزیستی استان از اعطای این تسهیلات و اجرای طرح‌های نظارتی، حمایت همه‌جانبه از گروه‌های هدف برای ورود پایدار به بازار کار و کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری است.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) البرز گفت: چهارهزارو ۷۴۰ میلیارد ریال کمک معیشت طی سال گذشته به حساب ۳۱ هزار خانواده مورد حمایت این استان واریز شد.

” سید هادی کرابی ” روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: خانوارهای مددجویان علاوه بر پرداخت کمک‌ معیشت و یارانه ماهانه در زمینه‌ های مسکن، اشتغال، درمان، جهیزیه، کمک به تحصیل دانش آموزان و دانشجویان و وام کارگشایی نیز خدمت دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه لوازم خانگی ضروری نیز در راستای بهبود وضعیت زندگی مددجویان و براساس بررسی‌های انجام شده توسط مددکاران و نیاز مددجویان توزیع می‌شود، گفت: ر سال گذشته نیز ۵۶۰ سری جهیزیه به نوعروسان مورد حمایت اهدا شد.

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد استان البرز، با قدردانی از مشارکت مردم، گفت: مردم استان البرز می توانند علاوه بر مراجعه حضوری به دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری استان، با شماره گیری #۰۲۶*۸۸۷۷* هدایا و نذورات خود را در کوتاه ترین زمان ممکن بدست نیازمندان واقعی برسانند.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *