فوری/ این افراد منتظر اعتبار کالابرگ الکترونیکی باشند

فوری/ این افراد منتظر اعتبار کالابرگ الکترونیکی باشند

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

قرار است فردا، چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴، کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم شارژ شود.

قیمت ۳۶۰– کالابرگ الکترونیکی طی دو ماه گذشته، در دو مرحله برای دهک‌های اول تا سوم و یک مرحله برای دهک‌های چهارم تا هفتم پرداخت شده است.

بر اساس اعلام وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، شارژ این طرح برای سه دهک اول جامعه، یعنی ۳۰ درصد خانوارها، در طول سال ادامه خواهد یافت. تأمین منابع مالی این طرح از محل حذف یارانه‌ها یا برداشت از مالیات ارزش افزوده انجام می‌شود.

در مرحله نخست شارژ کالابرگ، حدود ۱۹ میلیون خانوار از این یارانه بهره‌مند شدند و ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافت که از این میزان ۲۳ هزار میلیارد تومان مصرف شد. در مرحله دوم نیز برای ۲۱ میلیون خانوار دهک‌های اول تا سوم، کالابرگ الکترونیکی شارژ شد. بر اساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، فردا چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ این کالابرگ برای دهک‌های چهارم تا هفتم نیز شارژ خواهد شد. خانوارهای مشمول می‌توانند از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای و سوپرمارکت‌های طرف قرارداد ۱۱ قلم کالای تعیین‌شده شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، تخم‌مرغ، برنج، روغن، شیر، پنیر و سایر اقلام را خریداری کنند.

رصد هفته گذشته بازار کالاهای اساسی نشان می‌دهد که عرضه اقلامی مانند روغن خوراکی همچنان محدود بوده و برخی از خانوارها ناچار به جایگزینی آن با محصولات دیگر شده‌اند. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه‌ای با کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت که اطلاعات خرید خانوارها در این طرح قابل رصد است و این داده‌ها می‌تواند در اختیار سازمان‌های مرتبط قرار گیرد. با این حال، بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد آمار خرید از فروشگاه‌های زنجیره‌ای به‌طور دقیق قابل پیگیری است، اما خریدهای انجام‌شده از سوپرمارکت‌های همکار طرح همچنان به‌خوبی رصد نمی‌شود. علاوه بر این، برخی از خانوارها به جای خرید اقلام تعیین شده، کالاهای غیرخوراکی تهیه کرده‌اند.

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *