با موضوع “طرز تهیه سس سرخ کردنی رستورانی” همراه شما هستیم.
به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مدیر منتور سلام ، امیدوارم حال دلتون عالی باشه. در بخش آموزش طرز تهیه انواع سس آشپزخانه مدیر منتور با ” سس مخصوص غذاهای سرخ کردنی ” در خدمتتونم.
این سس در کنار سیب زمینی سرخ کرده ، انواع برگر ها ، مرغ گریل و سرخ شده و… بسیار خوشمزس و عطر و طعم بی نظیری به غذاهای سرخ شده می ده.
اگر شما هم علاقمندید غذاهای سرخ کردنیتون رو با سس میل کنید؛ دعوت می کنم در ادامه با من همراه باشید.
مواد لازم سس مخصوص غذاهای سرخ کردنی
سس مایونز | 3 قاشق غذاخوری |
سس کچاپ | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | نصف قاشق چای خوری |
پاپریکا | 1 قاشق چای خوری |
سرکه سیب | نصف قاشق چای خوری |
سیر رنده شده | 1 حبه |
رسپی سس مخصوص غذاهای سرخ کردنی
مرحله اول :
برای درست کردن این سس خوشمزه ابتدا داخل کاسه ای سس مایونز ، سس کچاپ، فلفل قرمز، پاپریکا، سرکه سیب و سیر رنده شده رو می ریزیم و همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم. اگر سس خیلی غلیظ بود می تونید چند قاشق آب اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسه .
مرحله دوم :
سس رو به مدت 15-20 دقیقه در یخچال استراحت می دیم تا مزه ها به خورد هم بره و بعد می تونید با انواع غذاهای سرخ کردنی میل کنید.
نوش جونتون
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان استراحت : 15-20 دقیقه
امیدوارم این سس خوشمزه رو درست کنید و در کنار غذاهای سرخ کردنی از خوردنش کلی لذت ببرید.
لحظاتتون به کام
حق یارتون