دیریما

دیریما

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

ما در طراحی این مقاله قصد داریم شما مخاطبان را با دیریما آشنا کنیم.اپلیکیشن ها، دنیای وسیعی از کاربردها و امکانات را شامل می شوند. افراد با توجه به علاقه و نیاز خود از این اپلیکیشن ها استفاده می کنند.

دیریما اپلیکیشنی است که در زمینه موسیقی فعالیت می کند. تاثیر موسیقی در زندگی بر جنبه های مختلف زندگی بر همه نمایان می باشد. دانشمندان حتی اعتقاد دارند که تنها کاربرد موسیقی گوش کردن و لذت بردن از آن نمی باشد بلکه می توان ازان به عنوان یکی از راه های درمان بعضی از بیماری ها استفاده کرد. اپلیکیشن دیریما انواع موسیقی و کاربردهای ان را جمع ـ آوری نموده و آن را دراختیار کاربران قرار داده است. در این مقاله اپلیکیشن ها و کاربردهای آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.

دیریما
دیریما

[stextbox id=’info’ direction=’rtl’]

در ادامه به پاسخ پرسش هایی می پردازیم که ممکن است برای شما هم مطرح باشد:

ـ اپلیکیشن چیست؟

ـ اپلیکیشن های پزشکی چند نوع هستند و چه امکاناتی دارند؟

ـ چه تفاوتی بین وب سایت و اپلیکیشن وجود دارد؟

[/stextbox]

 

دیریما

1ـ اپلیکیشن چیست؟

بیشتر نرم آفزارهایی که در طول روز از آنها استفاده می کنیم ، اپلیکیشن محسوب می شوند. تنها نرم افزارهای سیستم عامل یا زبان های برنامه نویسی در دسته اپلیکیشن قرار ندارند.اپلیکیشن ها انواع مختلف دارند که کارایی هر کدام از این اپلیکیشن ها با یکدیگر تفاوت دارد .اپلیکیشن ها بر روی سیستم عامل های متفاوتی نصب می شوند . نوع سیستم عامل توسط خود اپلیکیشن انتخاب شده است. البته بعضی از اپلیکیشن ها  طوری طراحی شده اند که بر روی همه سیستم عامل ها نصب می شوند.

اپلیکیشن های موبایل به نرم افزار هایی گفته می شود که با پردازنده سیستم عامل موبایل ارتباط مستقیم دارند و بدون واسطه دستورات را اجرا می کنند. اکثر برنامه هایی که در گوشی وجود دارد یک اپلیکیشن می باشند.

1ـ اپلیکیشن چیست؟
1ـ اپلیکیشن چیست؟

2ـ اپلیکیشن های پزشکی چند نوع هستند و چه امکاناتی دارند؟

با توجه به کاربرد اپلیکیشن ها در زمینه های مختلف یکی از حوزه هایی که وارد این عرصه شده است ، حوزه سلامت و بهداشت می باشد. این اپلیکیشن ها با هدف آموزش و جلوگیری از بیماری ساخته شده اند.

این اپلیکیشن ها باعث اموزش و ارتباط راحت تر بین بیمار ور پزشک می شوند. بسیاری از افراد و سازمان هایی که در حوزه سلامت کار می کنند، برای استفاده و عرضه این امکانات به بیماران از طراحی اپلیکیشن استفاده می کنند. همچنین با استفاده از این اپلیکیشن ها می توانید به صورت اینترنی نوبت خود را رزرو نمایید. انواع اپلیکیشن هایی که در حوزه درمان فعالیت می کنند عبارتند از: اپلیکیشن های  پزشکی ، دندان پژشکی، ارتوپدی، کیلینیک ، آزمایشگاه و فروشگاه لوازم پزشکی.

همچنین هریک از این اپلیکیشن ها با توجه به حوزه کاری در نظر گرفته شده ، از امکانات زیر یک مورد یا بیشتر را در خود جای میدهد:

ـ اطلاعات و پروفایل پزشک که شامل نام و تخصص نیز می باشد را نشان می دهد.

ـ از مطب عکس هایی را به نمایش می گذارد.

ـ برای برقراری ارتباط میان پزشک و بیمار اطلاعات تماس را در اپلیکیشن قرار می دهد.

ـ برای راحتی در پیدا کردن مطب  توسط بیمار، آدرس آن را بر روی نقشه در اپلیکیشن نشان می دهد.

ـ برای جلوگیری از اتلاف وقت بیمار، قابلیت رزرو نوبت در اپلیکیشن را قرار می دهند.

ـ برای ثبت سابقه درمانی بیمار و اطلاعات بیمار ، این ویژگی در اپلیکیشن قرار داده شده است.

ـ همچنین می توان بین پزشک و بیمار  پیام ارسال کرد و آنها را در قسمت آرشیو قرار داد.

ـ در بعضی از اپلیکیشن ها اطلاعات تخصصی ، با توجه به موضوع مرتبط با اپلیکیشن قرار می دهند.

2ـ اپلیکیشن های پزشکی چند نوع هستند و چه امکاناتی دارند؟
2ـ اپلیکیشن های پزشکی چند نوع هستند و چه امکاناتی دارند؟

3ـ چه تفاوتی بین وب سایت و وب اپلیکیشن وجود دارد؟

علاوه بر وب اپلیکیشن هایی که در زمینه سلامت و درمان ساخته می شوند ، وب سایت ها هم در این زمینه به فعالیت مشغول می باشند. در ادامه به تفاوت های این دو می پردازیم.

وب اپلیکیشن ها یک نوع برنامه کاربردی می باشد که پس از بررسی جنبه های مختلف و تجزیه و تحلیل  عملکرد وروال کار برای مجموعه مورد نظر ساخته می شود و می توان آن را در شبکه داخلی و اینترنت ارائه داد. به علت بررسی و تجزیه وتحلیل هایی که برای وب اپلیکیشن ها نیاز است، ساخت این مجموعه زمان و هزینه زیادی را صرف می کند.

وب سایت ها که در اینترنت ارائه می شوند با انتشار اخبار و اطلاعات در زمینه های مختلف و توضیحات می پردازند. بنابراین می توان به این نکته اشاره نمود که وب سایت بر روی محتوای قرار گرفته شده در آن تاکید می کند و وب اپلیکیشن بر روی نحوه عملکرد و تعامل بین دو طرف متکی است.

اطلاعات در وب سایت ها برای همه کاربران به صورت یکسان نمایش داده می شود اما یک وب اپلیکیشن با توجه به تعامل با کاربر خدمات ارائه می کند و برای هر کاربر با توجه به سن ، جنسیت و سلیقه این خدمات متفاوت می باشد.

مثال

مثال دیگری که در مورد کاربرد وب اپلیکیشن ها می توان زد، خدماتی است که یک پزشک با استفاده از آن ارائه می دهد، می باشد. پزشک اطلاعاتی را از بیمار دریافت می کند و بعدا بیمار می تواند از خدماتی که پزشک ارائه کرده بهره ببرد. به طور مثال  بعد از ثبت نام در سایت ، کاربر می تواند از خدمات سوال و جواب در سایت استفاده کرده و سوال های پزشکی خود را از پزشک بپرسد.

سپس پزشک می تواند این اطلاعات را جمع آوری کند و سپس با کمک یک وب اپلیکیشن به تجزیه و تحلیل این اطلاعات بپردازد و با توجه به هدف خود از جمع آوری این اطلاعات می تواند:به روش درمان بیماری دست پیدا کند، عوارض داروها یا حوادث بعدی را متوجه شود و به بیمار اطلاع رسانی کند و همچنین بیماری کاربر را دقیق تر شناخته و او را  بهتر راهنمایی کند.

به طور کلی اپلیکیشن هایی که در حوزه سلامت وبهداشت ساخته شده اند راه زیادی برای پیشرفت پیش رو دارند و هنوز آن طور که باید موفق نشده اند. از نقاط ضعفی که بعضی از این اپلیکیشن ها دارند می توان به استفاده دائمی از اینترنت، نبود پزشک در اکثر زمان های اضطراری، یا متبحر نبودن پزشک و کمبود اطلاعات علمی او و نیز نبود بعضی از امکاناتی که سلامت بیماران را مورد بررسی قرار می دهند ، اشاره نمود.

مشاوره سئو و تولید محتوا 09120647344

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

امتیاز مقاله:
4.5/5

قیمت های ما به حدی بهینه است که بسیاری از وب سایت و شرکت های همکار تولید محتوای خود را به ما می سپارند.

جهت سفارش تولید محتوا و مشاوره رایگان در مورد استراتژی محتوا با ما در تماس باشید. 

نتیجه صد درصد تضمین شده است 

 

با یک کلیک تماس بگیرید