دیتا انتری

دیتا انتری

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

در این مقاله سعی داریم به بررسی و معرفی دیتا انتری بپردازیم.

[stextbox id=’info’ direction=’rtl’]

در ادامه به سوالات زیر پاسخ می دهیم

دیتا (data) چیست؟

اطلاعات (information) چیست و چه تفاوتی با دیتا (data) دارد؟

دیتا بیس (data base) چیست و چه تفاوتی با دیتا (data) دارد؟

دیتا انتری (data entry) چیست؟

نمونه پروژه هایی که از دیتا انتری استفاده می کنند کدام ها هستند؟

[/stextbox]

دیتا انتری
دیتا انتری

دیتا (data) چیست؟

دیتا (data) یا داده مجموعه یا نوعی اطلاعات خام هستند که هنوز پردازشی بر روی ان ها انجام نشده است. در واقع هیچ نظم و ترتیبی ندارد. به طور کلی اطلاعات اولیه ای که یک محقق از طرق مختلف مانند پرسنامه جمع اوری می کند داده گفته می شود. در حوزه ی کامپیوتر و فعالیت های کامپیوتری دیتا یا داده سیگنال ها، کاراکتر ها، ایمج ها، اعداد و سمبل هایی به حساب می ایند که در قالب دستور وارد سیستم ما می شوند.

حال اگر این سیگنال ها در کنار یکدیگر قرار گیرند، دسته بندی و طبقه بندی شوند، در واقع پردازش هایی بر روی ان ها صورت گیرد و تغییراتی در ان ها ایجاد شود دیگر به ان ها داده گفته نمی شود بلکه از ان ها به عنوان اطلاعات یا Information  یاد می کنند. داده ها می توانند انواع مختلفی داشته باشند. می توانند مجموعه ای از امار، اعداد، دانسته ها، پیشینه ها، شناسه ها، حروف، علائم و غیره باشند. ذخیره سازی داده ها در سیستم های کامپیوتری با Digital Data شناخته خواهد شد.

 

اطلاعات (information) چیست و چه تفاوتی با دیتا data دارد؟

واژه های اطلاعات و داده حتما برای همه ی شما اشنا هستند و اگر در حوزه ی فعالیت های کامپیوتری در حال فعالیت هستید احتمالا بار ها این کلمات را شنیده اید. هر دوی این کلمات به نوعی دانش محسوب می شوند ولی نباید ان ها را به جای یکدیگر به کار برد.

داده همان طو رکه پیش تر به ان اشاهر شد نوعی اطلاعات خام و پردازش و طبقه بندی نشده است. به عبارت دیگر داده مجموعه ای ویژگی ها متغیرهای مختلف می باشد. حال اگر این خصوصیات، ورودی های خام و موارد پردازش نشده را پردازش کنیم یعنی دست خوش تغییر قرار دهیم خروجی ما اطلاعات یا Information خواهد بود.

این اطلاعات مجموعه ی وسیع و گستره و متنوعی را شامل می شوند مانند محرک های ذهنی، دانش، ادراک، ارائه، دستورالعمل و غیره . به نوعی داده های اولیه در صورتی که همان طور بدون تغییر بمانند فاقد معنی هستند. هنگامی که دست خوش تغییر می شوند، دسته بندی و طبقه بندی می شوند، به عبارتی  به شکل معتاداری سازمان دهی می شوند می توانند در دسته ی اطلاعات قرار گیرند.

به طور خلاصه داده یا دیتا در پایین ترین سطح دانش قرار دارد و اطلاعات سطح بعدی محسوب می شود. داده ها به تنهایی معنایی ندارند و باید تغییراتی بر ان ها اعمال شود. اطلاعات به تنهایی معنا دارند.

دیتا بیس (data base) چیست و چه تفاوتی با دیتا data دارد؟

مسلما اگر در حوزه ی کامپیوتر فعال باشید واژه دیتا بیس را بار ها شنیده اید. در این بخش می خواهیم بدانیم دیتا بیس چیست و چه تفاوتی با دیتا دارد. تعاریف تخصصی و فنی زیادی برای بیان و معرفی دیتا بیس وجود دارد اما ما سعی داریم ساده ترین تعریف را بیان کنیم.

دیتا بیس در واقع یک مجموعه از داده ها می باشد. به بیان دیگر یک پایگاه داده به حساب می اید. دیتا بیس یک سیستم می باشد که مجموعه ای از داده ها را سازمان دهی شده، طبقه بندی شده و منظم در خود دارد و دسترسی ما به داده های مورد نظرمان راحت تر می کند. مجموعه از شماره های همراه، اطلاعات دانش اموزان در یک مدرسه، رستوران های اطراف ما و غیره که منظم و دسته بندی شده اند می توانند دیتا بیس باشند. دیتا بیس می تواند شامل یک یا چند جدول باشد.

در حوزه ی کامپیوتر و نرم افزار می توان گفت که تمامی نرم افزار ها یک دیتا بیس یا پایگاه داده دارند و تمامی کار ها و فعالیت های خود را به وسیله ان انجام می دهند. به عنوان مثال، نرم افزار اسنپ دارای یک پایگاه داده از رانندگان خود است. سایت های خرید انلاین مانند دیجی کالا دارای پایگاه داده ای کالاهای خود هستند و غیره.

حال می خواهیم تفاوت بین دیتا و دیتا بیس را بدانیم. این تفاوت را می توان با جمله نشان داد. دیتا بیس مجموعه ای داده ها است. در واقع دیتا یا data  اجزای تشکیل دهنده دیتا بیس هستند که طبق نظم خاصی سازمان دهی شده اند.

دیتا بیس (data base) چیست و چه تفاوتی با دیتا data دارد؟
دیتا بیس (data base) چیست و چه تفاوتی با دیتا data دارد؟

دیتا انتری (data entry )چیست؟

دیتا انتری data entryدر حوزه ی کامپیوتر و فعالیت های کامپیوتری به معنای “ورود داده ها، ثبت داده ها و همین طور داده دهی” می باشد. افرادی که در دیتا انتری مهارت دارند فعالیت هایی چون ارائه راه های موثری  برای سازمان دهی و مطالعه و جمع اوری داده ها انجام می دهند. این افراد برای کار خود از ابزار های مختلفی استفاده می کنند. فعالیت مختصصان ورود اطلاعات می تواند به صورت انفرادی و یا گروهی باشد یعنی بخشی از یک گروه باشند.

این متخصصان به تجزیه و تحلیل داده ها، تهیه جدول ها و بارگذاری محتوا می پردازند. نرم افزار های مورد استفاده برای دیتا انتری نرم افزار هایی مانند مایکروسافت یا گوگل داکس Google Docs هستند. می توان گفت در بیشتر حرفه هایی که در دنیا وجود دارند به چنین افرادی یعنی متخصصان ورود داده نیاز است چرا که بیشتر مشاغل و حرفه های مختلف یک پایگاه داده یا Database دارند و برای ورود اطلاعات جدید به سیستم و پایگاه خود نیازمند یک متخصص می باشند. نکته ی قابل توجه ان است که در انتخاب دیتا انتری خود دقت و وقت لازم را صرف کنید.

دیتا انتری (data entry )چیست؟
دیتا انتری (data entry )چیست؟

نمونه پروژه هایی که از دیتا انتری استفاده می کنند کدام ها هستند؟

نمونه هایی که از جمله پروژه های دیتا انتری هستند می توان به تبدیل فایل کاغذی به دیجیتال، ذخیره سازی اطلاعات تماس، ورود اطلاعات به وب سایت و سیستم های مدیریت محتوا، جمع اوری اطلاعات فروش، بروز رسانی اطلاعات و داده ها در دیتا بیس ها، اماده سازی گزارش ها از پایگاه های اطلاعاتی، ادغام رسید و اسناد به جداول مربوطه و غیره اشاره کرد.

مشاوره سئو و تولید محتوا 09120647344

افزایش تعداد ورودی وب سایت شما از گوگل فقط با تولید محتوای هدفمند ممکن است

این یک راهکارقطعی و همیشگی است

امتیاز مقاله:
4.5/5

قیمت های ما به حدی بهینه است که بسیاری از وب سایت و شرکت های همکار تولید محتوای خود را به ما می سپارند.

جهت سفارش تولید محتوا و مشاوره رایگان در مورد استراتژی محتوا با ما در تماس باشید. 

نتیجه صد درصد تضمین شده است 

 

با یک کلیک تماس بگیرید