فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک

پربازدیدترین این هفته:

اشتراک گذاری این مطلب:

فهرست مطالب:

فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک

1-ارزش غذایی بالاتري دارند. میزان ویتامین c بیشتر یافت کلسیم، منیزیوم، آهن و فسفر

در مواد غذایی ارگانیک بیشتر است.

2- مواد غذایی ارگانیک حاوي آنتی اکسیدان بیشتري میباشند. در مواد غذایی ارگانیک

آنتی اکسیدان بیشتر یافت PHENOLIC میگردد ( 50 درصد بیشتر از محصولات غیر

ارگانیک). چراکه آفت کشهاي مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما

کودهاي حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزي ارگانیک تولید آنها را افزایش میدهد.

3- کمتر سمی هستند. محصولات ارگانیک سالم تر بوده و به بقایاي آفت کش هاي آلی

کمتر آلوده میباشند. همچنین این محصولات فاقد افزودنی هاي غذایی بوده و طبعا سالمتر

میباشند.

4- خوشمزه و خوش طعم تر هستند. یکی از دلایل آن این است که محصولات ارگانیک

پس از برداشت در مدت زمان کمتري بدست مصرف کننده رسیده و تازه تر میباشند. و

همچنین در محصولات تهیه شده به روش سنتی، با فرآوریها و دستکاریهایی که بروي آنها

صورت میگیرد تنها به ظاهر، رنگ، بالا بردن ماندگاري، افزایش تولید و مقاوم کردن آنها در

برابر صدمات ناشی از حمل و انبار داري توجه میشود و نه کیفیت و ارزش تغذیه اي آن.

5- تولید کنندگان محصولات ارگانیکاز استانداردها و دستورالعمل هاي بسیار سخت گیرانه

اي تبعیت میکنند که احتمال آلوده شدن اینگونه محصولات به هر گونه مواد شیمایی و

سمی منتفی میباشد.

 

منبع:کتاب مقاله غذاهای ارگانیک

 

فواید مصرف مواد غذایی ارگانیک

اینجا می تونی سوالاتت رو بپرسی یا نظرت رو با ما در میون بگذاری:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *